Etusivu - Kolmihenkinen perhe ulkona

Oppilaskunta

Oppilaskunnan toiminta on tärkeä osa koulun toimintakulttuuria. Oppilaskuntaan kuuluvat kaikki koulumme oppilaat. Sen tehtävänä on edistää oppilaiden keskinäistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä sekä pyrkiä parantamaan oppilaiden asemaa ja viihtyvyyttä kouluissa. Lisäksi oppilaskunta järjestää koulun oppilaille erilaista yhteistoimintaa.

Oppilaskunnan hallitus koostuu jokaiselta luokalta valitusta luokan luottamusoppilaasta. Hallituksessa on tehtävinä puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, kioskityöntekijät sekä muita tarvittavia luottamustehtäviä.

Yksi oppilaskunnan toiminta-alueista on koulumme kioski. Kioskia pyörittävät hallituksen jäsenet. Kioskista kertyvä tuotto menee oppilaskunnan toimintaan ja sillä voidaan tehdä pieniä hankintoja oppilaiden toiveiden mukaan.

Aiempina lukuvuosina oppilaskunnan järjestämiä tapahtumia ovat olleet mm. piparitalokisa, munkkipäivä, joulukisailut, liikuntavälineiden tai pelien hankinta, jne. Lisäksi oppilaskunta on aina lahjoittanut pieniä palkintoja erilaisiin koulun kilpailuihin.