Ilmakuva Kauhajoen keskustasta.

Saavutettavuusseloste

Kauhajoen kaupunki pyrkii takaamaan sivustonsa saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti.

Saavutettavuusseloste koskee Kauhajoen kaupungin verkkkosivustoa ja on laadittu 5.3.2021.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Kauhajoki.fi-verkkosivusto täyttää kriittiset Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:n AA-tason saavutettavuusvaatimukset. Sivuston saavutettavuus on arvioitu automaattisen testauksen ja itsearvioinnin avulla.

Ei-saavutettava sisältö

Sivustolla on linkkejä ulkopuolisille sivustoille, joiden saavutettavuutta ei pystytä takaamaan.

Liikuntapaikkojen kartta ei ole saavutettava sivulla kauhajoki.fi/hyvinvointi-ja-vapaa-aika/liikuntapalvelut/liikuntapaikat-ja-reitistot/

Valtuuston kokousvideot ovat saavutettavia 18.9.2023 kokouksesta alkaen, eli sitä vanhemmat kokousvideot eivät sisällä tekstitystä. Tekstitys lisätään uusiin kokousvideoihin heti, joten se on saatavilla välittömästi videon julkaisun jälkeen. Tekstityksen saa videoon päälle klikkaamalla videosoittimen CC-näppäintä ja valitsemalla avautuvasta valikosta kieleksi ”Suomi”. Valtuuston kokousvideot – Kauhajoen kaupunki (kauhajoki.fi)
Suorana lähetettäviin kokouslähetyksiin (YouTube) tekstitystä ei ole mahdollista saada, koska se ei ole vielä teknisesti mahdollista suomen kielellä.

Havaitsitko sivustolla saavutettavuuspuutteen?

Havaitsitko kauhajoki.fi -sivustolla saavutettavuuspuutteen? Ilmoitathan siitä meille?

Palautteen voi antaa sähköpostitse osoitteeseen kirjaamo@kauhajoki.fi tai puhelimitse numeroon 06 2413 2000.

Valvontaviranomainen

Mikäli et ole tyytyväinen Kauhajoen kaupungilta saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta kahden viikon sisällä kysymyksen lähettämisestä, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000