Hämes-Havunen, pohjalaistalo, Ruokamessut

Täällä eletään täysillä - vaikka keskellä hiljaisuutta

Kauhajoki on suuri pieni kaupunki, jossa tykätään tehdä ja touhuta!
Kauhajoella on muun muassa Suomen ainoa eduskuntamuseo Sanssin kulttuuritalossa. Meillä on oma musiikkiopisto, josta on kasvanut ja lähtenyt maailmalle menestyneitä taiteilijoita.
Täällä voit seurata liigatasoista korista ja kokea kotihallimme taikaa. Omia taitojasi voit koetella Suomen ensimmäisellä 18-väyläisellä frisbeegolfradalla keskustassa tai 18-väyläisellä golf-kentällä Päntäneellä. Palkitussa kylpylätasoisessa uimahallissamme voit pulahtaa poreisiin tai uida matkaa.
Jos kuitenkin etsit luonnon rauhaa, anna Unescon Geopark-statuksen saaneen Lauhanvuoren kansallispuiston viedä sinut metsien ja soiden sydämeen.

Hyvinvointi ja vapaa-aika

Hyvinvointipalvelut tuottavat ja kehittävät kaupungin omia hyvinvointia ja terveyttä edistäviä ennaltaehkäiseviä palveluja.

Hyvinvointipalveluiden merkitys tulevaisuuden kuntaorganisaatioissa on huomioitu kaupungin kehittämistyössä ja resurssien turvaaminen näkyy palveluiden järjestämisessä asukkaillemme.

Hyvinvointipalvelut toimivat aktiivisessa yhteistyössä seudullisesti LLKY:n alueella ja koko maakunnassa. Tulevaisuudessa suuri osa ennaltaehkäisevästä työn järjestämisvastuusta siirtyy kokonaan kunnille. Esim. ennaltaehkäisevän päihde- ja mielenterveystyön järjestäminen on jo siirtynyt kunnille.

Hyvinvointipalveluiden toimintaa johtaa hyvinvointilautakunta, joka toimii kaupunginhallituksen ja -valtuuston alaisena.

Värikäs piirretty puu, jossa runko muodostuu käsistä ja sormet ovat oksia.