Hämes-Havunen, pohjalaistalo, Ruokamessut

Monien mahdollisuuksien Kauhajoki

Tervetuloa tutustumaan Kauhajoen monipuoliseen vapaa-ajan tarjontaan!
Alasivullemme on koottuna kattavasti tietoa hyvinvointipalveluistamme sekä matkailusta.

Tiesitkö, että meillä löytyy mm. Suomen ainoa eduskuntamuseo Sanssin kulttuuritalossa, liigatasoinen koripallojoukkue Karhu Basket, laaja musiikkiopiston ja kansalaisopiston tarjonta, UNESCO Global Geopark -statuksen saanut Lauhavuori-Hämeenkankaan alue, golf- ja frisbeegolf -radat ja Virkistysuimala-Urheilutalo Virkku monine palveluineen. Talvella meillä voit kokea vauhdin huumaa Sotkan rinteissä tai lähteä hiihtoretkelle esimerkiksi Sotkan, Rinnemäen, Laitasaaren tai Nummijärven alueille.

Hyvinvointi ja vapaa-aika

Hyvinvointipalvelut tuottavat ja kehittävät kaupungin omia hyvinvointia ja terveyttä edistäviä ennaltaehkäiseviä palveluja.

Hyvinvointipalveluiden merkitys tulevaisuuden kuntaorganisaatioissa on huomioitu kaupungin kehittämistyössä ja resurssien turvaaminen näkyy palveluiden järjestämisessä asukkaillemme.

Hyvinvointipalvelut toimivat aktiivisessa yhteistyössä seudullisesti Suupohjan alueella ja koko maakunnassa. Tulevaisuudessa suuri osa ennaltaehkäisevästä työn järjestämisvastuusta siirtyy kokonaan kunnille. Esim. ennaltaehkäisevän päihde- ja mielenterveystyön järjestäminen on jo siirtynyt kunnille.

Hyvinvointipalveluiden toimintaa johtaa hyvinvointilautakunta, joka toimii kaupunginhallituksen ja -valtuuston alaisena.

Värikäs piirretty puu, jossa runko muodostuu käsistä ja sormet ovat oksia.