Nuorisotalo Räimiskän alakerran televisio-huone.

Nuorisotalo Räimiskä

Tervetuloa Nuorisotalolle!

Nuorisotalomme on avoinna kaikille lapsille ja nuorille viikon jokaisena arkipäivänä. Toteutamme niin sanottua avointa nuorisotilatoimintaa – eli voit osallistua aukioloaikoina, silloin ja sen verran kuin sinulle sopii.

Räimiskällä voit pelailla biljardia, pingistä, konsolipelejä, pc-pelejä, lautapelejä tai vaikkapa sählyä salissa. Voit viettää aikaa kavereiden kanssa tai jutella nuorisotyöntekijöiden kanssa. Työntekijöitä on aina aukioloiltoina paikalla vähintään kaksi ja he ottavat lämpimästi vastaan tulit sitten yksin tai kaverin kanssa. Toteutamme myös nuorten tieto- ja neuvontapalvelutyötä – voit siis kysyä meiltä mistä tahansa asunnon hankinnasta kesätöihin tai terveyteen liittyvistä asioista ja neuvomme sinua eteenpäin (lue lisää kohdasta nuorisotiedotus).

Tiistaisin Räimiskällä on ilmaiskahvipäivä ja lähes joka päivä on lämmintä, maksutonta ruokaa tarjolla. Teemme yhteistyötä Yhteiskoulun keskuskeittiön kanssa ja jaamme nuorisotalolla koululta yli jäävää hävikkiruokaa.

Aukioloajat

HUOM! Koronatilaneen vuoksi poikkeukselliset aukioloajat toistaiseksi:

Maanantaina talo suljettu.

Tiistaina alakoululaisten vuoro klo 14-17 ja yläkoululaisten klo 17-20.

Keskiviikkona alakoululaisten vuoro klo 14-17 ja yläkoululaisten klo 17-20.

Torstaina talo auki klo 14-17 vain yläkoululaisille.

Perjantaina talo auki klo 14-17 vain yläkoululaisille.

Seuraamme tilannetta päivä kerrallaan ja teemme muutoksia tarvittaessa. Talolla saa olla yhtäaikaisesti 10 henkilöä.

Seuraa ilmoittelua somessa!

__________________

Alakoululaiset ovat tervetulleita Räimiskälle ma ja pe klo 14-17, sekä ti-to klo 14-18. Yläkouluikäiset ovat tervetulleita Räimiskälle ma ja pe klo 14-17 sekä ti-to klo 14-20. Perjantai-iltaisin on avoinna Walkers Nuorisokahvila, joka on suunnattu vain yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille. Walkersin ollessa suljettuna, Räimiskällä järjestetään pidennettyjä perjantai-aukioloja, tiedotamme niistä erikseen.

Nuorisotalon Talotoimikunta

Räimiskällä toimii yhteiskouluikäisistä nuorista koostuva ryhmä, joka kerää varoja toiminnalleen, muun muassa ylläpitämällä nuorisotalon kahviota sekä suunnittelee ja järjestää toimintoja ja tapahtumia muiden nuorten toiveita kuunnellen.

Nuorten keräämillä varoilla on nuorisotalolle vuosien saatossa hankittu muun muassa biljardipöytä, isompi televisio sekä erilaisia pelivälineitä.

Kaudella 2020-2021 Talotoimikunnassa on mukana seitsemän nuorta. Talotoimikunta on laatinut Räimiskälle yhteisesti noudatettavat säännöt.