Nuorisotalo Räimiskän alakerran televisio-huone.

Nuorisotalo Räimiskä

Tervetuloa Nuorisotalolle!

(Aukiolot vähän alempana sivulla)

Nuorisotalomme on avoinna kaikille lapsille ja nuorille. Toteutamme niin sanottua avointa nuorisotilatoimintaa – eli voit osallistua aukioloaikoina, silloin ja sen verran kuin sinulle sopii – hetkeksi tai pidemmäksi ajaksi.

Räimiskällä voit pelailla biljardia, pingistä, konsolipelejä, pc-pelejä, lautapelejä tai vaikkapa sählyä salissa. Voit viettää aikaa kavereiden kanssa tai jutella nuorisotyöntekijöiden kanssa. Työntekijöitä on aina aukioloiltoina paikalla vähintään kaksi ja he ottavat lämpimästi vastaan tulit sitten yksin tai kaverin kanssa. Toteutamme myös nuorten tieto- ja neuvontapalvelutyötä – voit siis kysyä meiltä mistä tahansa asunnon hankinnasta kesätöihin tai terveyteen liittyvistä asioista ja neuvomme sinua eteenpäin (lue lisää kohdasta nuorisotiedotus).

Keskiviikkoisin Räimiskällä on ilmaiskahvi/kaakao/mehupäivä ja lähes joka päivä on lämmintä, maksutonta ruokaa tarjolla. Teemme yhteistyötä Yhteiskoulun keskuskeittiön kanssa ja jaamme nuorisotalolla koululta yli jäävää hävikkiruokaa.

Aukioloajat

3-6 luokkalaiset ovat tervetulleita Räimiskälle maanantaisin klo 14-17, sekä tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 14-18.

Yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat ovat tervetulleita Räimiskälle tiistaina ja keskiviikkona klo 14-20 ja perjantaina klo 15-18. Torstaisin olemme suljettuna, tällöin pidämme muun muassa Kirjastolla POP-UP nuorisotilaa.

Perjantai-iltaisin on avoinna Walkers Nuorisokahvila klo 18-22.30, joka on suunnattu vain yläkouluikäisille ja sitä vanhemmille. Walkersin ollessa suljettuna, Räimiskällä järjestetään pidennettyjä perjantai-aukioloja, tiedotamme niistä erikseen.

Nuorisotalon Talotoimikunta

Räimiskällä toimii yhteiskouluikäisistä nuorista koostuva ryhmä, joka kerää varoja toiminnalleen, muun muassa ylläpitämällä nuorisotalon kahviota sekä suunnittelee ja järjestää toimintoja ja tapahtumia muiden nuorten toiveita kuunnellen.

Nuorten keräämillä varoilla on nuorisotalolle vuosien saatossa hankittu muun muassa biljardipöytä, isompi televisio sekä erilaisia pelivälineitä.

Uusi talotoimikunnan kausi 2023-2024 on nyt käynnistynyt, mukana 9 nuorta!

Talotoimikunnan ryhmäkuvaan pääset tätä painamalla!