Lapsia leikkikentällä

Avoimet työpaikat

Kauhajoen avoimista työpaikoista ilmoitetaan työ- ja elinkeinokeskuksen (TE-keskus) avointen työpaikkojen palvelussa. Kuntien avoimista työpaikoista ilmoitetaan myös Kuntarekry.fi -sivustolla. Voit laatia ja lähettää työhakemuksesi mobiilisti puhelimella ja tabletilla.

Tältä sivulta löydät kuvauksia avoimena olevista kaupungin työpaikoista myös sivupalkin otsikon Ajankohtaiset alta aukeavista artikkeleista.

Kauhajoen työllisyyspalvelut hoitaa Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksi. Vuoksi auttaa työntekijöitä löytämään töitä ja työnantajia löytämään tekijöitä. Vuoksista kuulet mahdollisuuksista palkata työntekijä oppisopimuksella. Vuoksista voi myös tilata alihankintaa. Työnhakija, lue lisää Vuoksin Työhön -sivuilta. Työpaikan löytämisessä auttaa myös Etelä-Pohjanmaan seudun työllisyyden kuntakokeilun järjestämät työllisyyspalvelut, jotka tuottaa Vuoksi. Yrittäjä, lue lisää mitä palveluja on tarjolla Vuoksin Työelämälle ja yrityksille -sivuilta.

Lue lisää työllisyyspalveluista, joiden avulla voit löytää työpaikan, otsikkosivulta Työllisyys- ja rekrytointipalvelut.

Pestuumarkkinat.fi kanava välittää monenlaisia töitä

Hyödynnä uutta työnvälityspalvelua!

Kauhajoen ja koko Suupohjan alueella avautuu 1.5.2021 uusi nettipalvelu, jonka kautta työntekijät voivat etsiä työtä ja työnantajat ilmoittaa työpaikoista mukaan lukien lyhytaikaiset työkeikat. Palvelu on ollut aiemmin käytössä Alavuden seudulla, ja se laajenee nyt Suupohjan alueelle.

Yritykset, yhteisöt, maatilat ja yksityishenkilöt voivat PestuuMarkkinat.fi -palvelussa ilmoittaa avoimista työtehtävistä, jotka voivat olla pysyviä työpaikkoja, määräaikaisia tehtäviä tai lyhytaikaisia työkeikkoja, kuten ruohon tai pensasaidan leikkuuta, maalausta tai kotiapua.

Vastaavasti omaa työpanostaan tai palvelujaan tarjoavat kertovat, minkälaista työtä haluaisivat tehdä. Työnhakija voi etsiä työpaikkaa sivustolta selaamalla työpaikkailmoituksia tai ilmoittamalla itse, minkälaista työtä etsii.

Sekä työtä tarjoavia että työnhakijoita auttaa ”meklari”, johon voi olla suoraan yhteydessä. Meklari hyödyntää työntekijän etsinnässä myös paikalliset puskaradiot kuten facebook-sivustot.

Tarvitsetko työntekijää?

Jos tarvitset lisäkäsiä yritykseesi, yhteisöösi tai kotiisi pysyväksi työntekijäksi tai lyhyemmäksi aikaa, voit ilmoittaa työpaikastasi myös täällä.

Työntekijää etsivä, hyödynnä PestuuMarkkinat.fi -palvelua! Nettipalvelun sekä välityksessä auttavan meklarin avulla voit löytää työntekijän niin pysyviin työtehtäviin kuin lyhytaikaisiin keikkatöihin.

Ilmoita myös kodin kesäpestit PestuuMarkkinat.fi -sivuilla!