Lapsia leikkikentällä

Avoimet työpaikat

Kauhajoen avoimista työpaikoista ilmoitetaan työ- ja elinkeinokeskuksen (TE-keskus) avointen työpaikkojen palvelussa. Kuntien avoimista työpaikoista ilmoitetaan myös Kuntarekry.fi -sivustolla. Voit laatia ja lähettää työhakemuksesi mobiilisti puhelimella ja tabletilla.

Tältä sivulta löydät kuvauksia avoimena olevista kaupungin työpaikoista myös sivupalkin otsikon Ajankohtaiset alta aukeavista artikkeleista.

Kauhajoen työllisyyspalvelut hoitaa Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksi. Vuoksi auttaa työntekijöitä löytämään töitä ja työnantajia löytämään tekijöitä. Vuoksista kuulet mahdollisuuksista palkata työntekijä oppisopimuksella. Vuoksista voi myös tilata alihankintaa. Työnhakija, lue lisää Vuoksin Työhön -sivuilta. Työpaikan löytämisessä auttaa myös Etelä-Pohjanmaan seudun työllisyyden kuntakokeilun järjestämät työllisyyspalvelut, jotka tuottaa Vuoksi. Yrittäjä, lue lisää mitä palveluja on tarjolla Vuoksin Työelämälle ja yrityksille -sivuilta.

Lue lisää työllisyyspalveluista, joiden avulla voit löytää työpaikan, otsikkosivulta Työllisyys- ja rekrytointipalvelut.

Job well done -kanava välittää monenlaisia töitä

Tutustu lisää palveluun https://jobwelldone.fi/