Elintapaohjaus ja liikuntaneuvonta

Kauhajoen kaupungin hyvinvointiohjaajat antavat maksutonta opastusta liikunta-asioissa kaikenikäisille ja ennen kaikkea uusille liikkujille. Palvelu on tarkoitettu Kauhajokisille kuntalaisille. Palvelu toteutetaan yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluiden kanssa.

Kuinka aloittaisin liikkumisen?
Mikä sopisi minulle?

Missä voin harrastaa ja mitä se maksaa?
Mitä lajeja voisin harrastaa?

Elintapaohjaus ja liikuntaneuvonta ovat  maksuttomia palveluita, jotka on tarkoitettu kaikille Kauhajoen kaupungin asukkaille, jotka liikkuvat terveytensä kannalta liian vähän ja tarvitsevat tukea liikunnan harrastamisen aloittamiseen.

Liikuntaneuvonta-palvelu auttaa sinua löytämään mieluisan liikuntaharrastuksen ja saat tietoa Kauhajoen liikuntaharrastusmahdollisuuksista. Liikuntaneuvonta voi olla kertaluontoista tai muutaman kerran kestävää neuvontaa tai ohjausta.

Elintapaohjaus-palvelu on pitempiaikainen prosessi, jossa pureudutaan hyvinvointiin kokonaisvaltaisemmin:

  • yksilöllistä elintapaneuvontaa
  • keskustelua liikunnan yhteydestä oman terveyden ylläpitämiseen
  • tukea ja seurantaa liikunnan aloittamiseen
  • tieto terveyttä edistävästä liikunnasta ja hyvinvoinnista
  • tietoa liikuntamahdollisuuksista ja -paikoista Kauhajoella
  • ohjeita omatoimiseen kotiharjoitteluun

Kuinka varaan ajan?

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla ja tiedustella vapaita aikoja: hyvinvointiohjaajat@kauhajoki.fi . Elintapaohjaus ja liikuntaneuvonta ovat maksuttomia palveluita Kauhajoen kaupungin asukkaille.

Lisätietoja:

Hyvinvointiohjaaja Petra Pohjalainen puh. 040 487 2066 tai etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi

Hyvinvointiohjaaja Minna Salin puh. 040 485 0060 tai etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi

Sovitun ajan peruminen

Hyvinvointiohjaajan ajan voit tarvittaessa perua tekstiviestillä tai puhelimitse suoraan hyvinvointiohjaajalle. Mainitse viestissä nimesi sekä varattu aika jonka perut.  Peru aika ennen varatun ajan alkamista, jotta se katsotaan peruutetuksi. Peruuttamattomista ja käyttämättä jätetyistä palveluista voidaan periä asiakasmaksuhinnaston mukainen maksu, joka on tässä tapauksessa 60€/kerta.