Kauhajoen talviliikuntapaikat

Liikuntapaikat ja reitistöt

Kauhajoella on paljon liikuntapaikkoja ja reitistöjä, jotka tarjoavat mahdollisuuden eri lajien harrastamiseen. Talvella erityisesti hiihto, luistelu ja pulkkamäet houkuttelevat ulkona liikkujia.

Ulkoilukaveri

Tarkista Ulkoilukaveri-sovelluksesta Kauhajoen latujen ja muiden ulkoilupaikkojen ajantasainen tilanne. Ulkoilukaveri on liikkujan kätevä apu:

  • Näet liikuntapaikkojen ajantasaiset tiedot. Ulkoilupaikkoja hoitavat työntekijät merkitsevät sovellukseen, kun kenttä/latu on hoidettu, joten voit etukäteen varmistaa missä kunnossa kyseinen paikka on.
  • Pääset näkemään ulkoilupaikkojen sijainnit kartalla.
  • Lajittelet paikkoja omilla kriteereilläsi. Voit lajitella niitä tyypin (hiihtolatu, luistelukenttä, pulkkamäki) ja kunnon (hyvä, kohtalainen, huono, suljettu) mukaan.
  • Näet etäisyydet oman sijaintisi ja eri liikuntapaikkojen välillä, jos sallit sovelluksen käyttää sijaintia.
  • Sovellus toimii myös mobiilissa.

 

 

Kauhajoen liikuntapaikat kartalla

Liikuntapaikkoja on sekä sisä- että ulkotiloissa, keskustassa ja kylillä. Urheilutien ja Kenttätien alueella sijaitseva Vapaa-aikakeskus on eri liikuntapaikkojen keskittymä, josta löytyy vaihtoehtoja moneen makuun. Alueiden hoidosta vastaavat paikasta riippuen kaupungin tekninen osasto, kyläkoulut, kyläyhteisöt, järjestöt tai yritykset. Ohjeistus liikuntapaikkojen tilavarauksiin löytyy tästä linkistä.

Alla olevasta kartasta näet Kauhajoen liikuntapaikkojen ja -alueiden sijainnin. Kartan alta löydät lisätietoa talvi- ja kesäliikuntapaikoista.

 

 Talviurheilun yhteistyökumppaneita