Yleiskuva Kauhajoen koulukeskuksen päärakennuksesta

Koulukeskus aamu- ja iltapäivätoiminta

Keskustan apip-toiminta (Ketut ja Mukulat)
Kauhajoen Koulukeskus
Aninkuja 3 – 5, 61800 KAUHAJOKI
Puh. 040 484 0045 (Ketut)
Puh. 043 820 0439 (Mukulat)

Filppulan apip-toiminta
Rekitie 18, 61800 KAUHAJOKI
Puh. 040 687 2433

Lisätietoja
Johanna Luomapuro
toimistosihteeri
040 350 8828

Yleistä apip-toiminnasta

Kettujen ryhmässä ovat eskarilaiset ja koululaiset. Koululaisten apip-toiminta-aika on 7.00-16.15. Eskarilaiset voivat tulla tarvittaessa hoitoon jo aiemmin (klo. 6.00) ja olla hoidossa klo.17.00 saakka. Erityistä tukea tarvitsevien lasten hoitoaika on klo. 7.00-17.00. Ilmoita seuraavan viikon hoitoajat resurssisuunnittelun kautta, edellisviikon maanantai-iltaan mennessä. Jos tulee hoitoaikoihin muutoksia niistä ilmoita puhelimeen viestillä.

Toimintatilana toimii aamuisin kaikille Mukuloiden aamu- ja iltapäivätoiminta punaisen käytävän päässä, viimeinen ovi oikealla (punainen kuunsirppi). Iltapäivän toimipaikka on pääsääntöisesti eskariluokat. Tarvittaessa käytämme myös muita koulun tiloja.

Aamuisin kun tulee aamutoimintaan ennen klo. 7.30 kulku on ammattikoulun puoleisen siiven punaisesta päätyovesta Aninkujan puolelta. Oven pielessä on oikealla ylhäällä ovikello.

Koulun muut ovet avautuvat klo. 7.30 ja silloin pääsee koulun tilaan muistakin ulko-ovista. Saa jättää ulkovaatteet ja reput omalle naulakkopaikalle käytävään ja tulla aamutoimintaan.

Aamupala on koulun ruokalassa klo. 7.40-8.30.

Ilmoittele jos lapsellasi on ruoka-ainerajoitteita tai jotain lääkitystä josta meidän ohjaajien on hyvä tietää.

Aamutoiminnasta lähetetään kouluun koululaiset sitten kun koulun kellot soivat sisälle. Eskarit saatellaan aamulla omaan tilaansa.

Iltapäivätoiminta alkaa kun koulu loppuu. Aluksi olemme vastassa jättiläisten portailla ykkösiä jotta he oppivat tulemaan itsenäisesti iltistilaan. Eskarilaiset siirtyvät lepohetkeen heti eskarin päätyttyä.  Erityistä tukea tarvitsevat oppilaat ohjataan mukuloiden tilaan turvallisesti.

Muista ilmoittaa myös meille aamu- ja iltapäivätoimintaan jos lapsi on sairaana tai muu poissaolo tekstiviestillä puhelimeen.

Iltapäivätoiminnassa lapsi saa tehdä läksyt, jos niin on sovittuna.

Iltapäivässä leikitään, askarrellaan, pelataan ym. mukavaa toimintaa.

Ulkoilemme paljon iltapäivisin, joten on hyvä olla asianmukaiset ulkoiluvaatteet mukana. Muista nimikoida lapsesi kaikki vaatteet.

Välipala on koulun ruokalassa porrastetusti klo. 13.45-14.45.

Iltapäivisin kulku on Aninkujan puoleisesta ovesta N3 klo.16.15 saakka. Muut ovet menevät kiinni klo. 15.00.

Keväällä eskarilaiset ovat jo saaneet kotiin ohjeet miten tieto-eduun ilmoitetaan hoitoajat, koululaiset ja erityistä tukea tarvitsevat saavat ohjeistuksen kun toiminta alkaa meiltä ohjaajilta.

Muista ilmoittaa kaikista muutoksista hoitoajoissa ohjaajille ja jos poikkeuksena hakee joku eri henkilö kuin tavallisesti.

Tärkeää vielä muistaa, kun haet lapsesi iltapäivätoiminnasta niin ilmoita kerhon aikuiselle että nyt me lähdetään.