kaksi miestä katsoo hymyillen piirrustuksia, taustalla keltainen suuri kuljetin

Yritystarinoita

Valkoinen Puu

Amerikkalainen unelma

Valkoinen Puu on suomalais-amerikkalaisten Kirsi ja Mark Heidtin toteutunut unelma Kauhajoella.Kahvila toimii historiallisesti arvokkaassa, 1883 rakennetussa Ollonqvistin kauppakartanon rakennuksessa.

Mark Heidtin kotimaa näkyy ja maistuu tuotteissa. Ne perustuvat vanhoihin amerikkalaisiin perinne- ja sukuresepteihin sekä maan klassikkotuotteisiin. Esikuvana ovat yrittäjän isoisän 1950-luvun dinersin tuotteet.

Amerikkalaiset herkut ja suomalainen rakennuskulttuuri kietoutuvat toisiinsa ja tuottavat asiakkaille sekä silmäniloa että runsaan makumatkan.

Lisämausteen tuotteiden vastuullisuuteen tuovat lähellä tuotetut, puhtaat raaka-aineet ja omatekoinen pesto.

Henkilöstön valinnassa yritys ei tuijota tutkintoja; sillä tutkintoa vailla oleva ihminen voi menestyä ja edetä urallaan osoittamalla intonsa ja asenteensa työhön ja tiimityöskentelyyn.

Yritys kehittää jatkuvasti työnantajakuvaansa, urakehitystarinoita ja henkilöstön palkitsemista. Näin pyritään varmistamaan osaavan työvoiman saatavuus sekä henkilöstön sitoutuminen yritykseen.

Informatiiviset kotisivut, taidokkaat ja ostamiseen houkuttavat kuvat ja tarinat ovat asiakaslähtöisiä.

Aukioloajat ja yhteystiedot ovat keskiössä, koska niitä yleensä ensimmäisenä etsitään. Verkkokaupasta on mahdollista ostaa kakkuja ja ruokaa.

tarjoilija farkkuesiliinassa kaataa kinuskikastiketta pähkinäkakun päälle rautaisesta kaatimesta

Valkoinen Puu, Kauhajoki