kaksi miestä katsoo hymyillen piirrustuksia, taustalla keltainen suuri kuljetin

Yritystarinoita

Valkoinen Puu

Amerikkalainen unelma

Valkoinen Puu on suomalais-amerikkalaisten Kirsi ja Mark Heidtin toteutunut unelma Kauhajoella.Kahvila toimii historiallisesti arvokkaassa, 1883 rakennetussa Ollonqvistin kauppakartanon rakennuksessa.

Mark Heidtin kotimaa näkyy ja maistuu tuotteissa. Ne perustuvat vanhoihin amerikkalaisiin perinne- ja sukuresepteihin sekä maan klassikkotuotteisiin. Esikuvana ovat yrittäjän isoisän 1950-luvun dinersin tuotteet.

Amerikkalaiset herkut ja suomalainen rakennuskulttuuri kietoutuvat toisiinsa ja tuottavat asiakkaille sekä silmäniloa että runsaan makumatkan.

Lisämausteen tuotteiden vastuullisuuteen tuovat lähellä tuotetut, puhtaat raaka-aineet ja omatekoinen pesto.

Henkilöstön valinnassa yritys ei tuijota tutkintoja; sillä tutkintoa vailla oleva ihminen voi menestyä ja edetä urallaan osoittamalla intonsa ja asenteensa työhön ja tiimityöskentelyyn.

Yritys kehittää jatkuvasti työnantajakuvaansa, urakehitystarinoita ja henkilöstön palkitsemista. Näin pyritään varmistamaan osaavan työvoiman saatavuus sekä henkilöstön sitoutuminen yritykseen.

Informatiiviset kotisivut, taidokkaat ja ostamiseen houkuttavat kuvat ja tarinat ovat asiakaslähtöisiä.

Aukioloajat ja yhteystiedot ovat keskiössä, koska niitä yleensä ensimmäisenä etsitään. Verkkokaupasta on mahdollista ostaa kakkuja ja ruokaa.

tarjoilija farkkuesiliinassa kaataa kinuskikastiketta pähkinäkakun päälle rautaisesta kaatimesta

Valkoinen Puu, Kauhajoki

 

 

 

 

 

eBike Adventures

Sähköstä lihasvoimaa

Kotisivut ovat yrityksen sielu. Hyvin tehdyt sivut kertovat selkeästi, mitä yrityksessä tehdään ja mitä tuotteita asiakas voi ostaa.

eBike Adventuresin sähköinen varauskalenteri, reittiehdotukset ja verkkokauppa selkeine tuotepaketteineen vievät eBike-tunnelmaan ja luontoelämyksiin jo varausvaiheessa.

Yritys antaa pyörän käyttöön perusteellisen opastuksen ennen reitille lähtöä. Mikäli asiakas on ostamassa pyörää, on hänen mahdollista testata se ennakkoon ennen ostopäätöstä.

Kauhajoen ja sen ympäristön paikallishistoriaa on hyödynnetty reittivalinnoissa. Kauhanevan – Pohjankankaan kansallispuisto, Katikan kanjoni ja Nummijärven kammikylä ovatkin pyöräseikkailun arvoisia paikkoja. Pyöräily ei ole aktiviteettina vuodenaikaan tai vuorokauden aikaan sidottu.

Luonto näyttäytyy aina erilaisena ja tuottaa jo sinällään mielihyvää. Tuttu reitti on lumisena talven ihmemaa ja kesällä vehreyden tyyssija.

eBike Adventures, Kauhajoki                                                          kurainen maastopyörä kallellaan maassa, edessä näkyy keväinen metsäpolku, jossa vielä hiukan lunta siellä täällä ja kaukana edessä näkyy maastopyöräilijän menossa pois päin