Etusivu - Kolmihenkinen perhe ulkona

Koulun arki

Koulussa tapahtuu opetuksen lisäksi hurja määrä asioita. Koulu ei ole vain oppimisen paikka, vaan kokonaisen kasvun keskus. Opettajien lisäksi koulussa on paljon henkilöstöä, jotka ovat tukemassa lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja hyvinvointia. Myös oppilaat osallistuvat monin tavoin yhteisen hyvinvoinnin rakentamiseen.

Oppilaskunta järjestää oppilaille erilaista toimintaa ja on mukana vaikuttamassa koulun toimintakulttuuriin. Oppilaskunnan hallitus on vaikuttamisen paikka. Sopu-tiimi käsittelee ja ehkäisee koulukiusaamista. Järjestelmällinen puuttuminen havaittuun kiusaamiseen on ollut tehokas keino ehkäistä sitä.

Tukioppilastoiminta on valinnaisainekurssi 8-9-luokkalaisille. Tukarit ovat nuorempien oppilaiden tukena, järjestävät tukaritunteja ja -toimintaa, jonka tarkoituksena on ryhmädynamiikan parantaminen ja kouluviihtyvyyden lisääminen.

Yhteiskoulu on mukana monissa hankkeissa, jotka liittyvät oppiaineisiin, mutta kuukauden joukkuepelaaja-hanke on erityinen Karhu Basketin kanssa järjestetty kiusaamisen vastainen ja hyvän käytöksen edistämiseen keskittyvä hanke.

Alavalikoista pääset tutustumaan näihin toimintoihin tarkemmin!