ihmisten jalkoja ja kauppojen yö kauhajoki muovikassi

Yrittäjäverkostot

Kauhajoella yrittäjät tekevät yhteistyötä ja tukevat toisiaan eri tavoilla. Aktiivisen verkostotoiminnan edelläkävijä on ollut palvelualan yrittäjien kauppiasverkosto. Monet yritykset esimerkiksi puu-, metalli- ja huonekaluteollisuudessa ovat rakentaneet tuloksellista yhteistyötä kumppanuuksissa. Autamme mielellämme yrityksiä etsimään yhteistyökumppaneita sekä verkostoitumaan paikallisesti ja paikkakunnalta ulospäin.

Tärkeä yrittäjien yhteistyötä organisoiva verkosto Kauhajoella on Kauhajoen yrittäjät ry. Maanviljelijöiden, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien paikallinen etujärjestö ja verkostotoiminnan alusta on MTK Kauhajoki.

Kauppiasverkosto

Kauhajoella toimii aktiivinen palvelualan yrittäjistä koostuva kauppiasverkosto. Verkoston toiminta on saanut alkunsa syksyllä 2019 järjestetystä tutustumisreissusta Huittisten Hulluun Yöhön. Mukana olleet yrittäjät innostuivat toimintamallista ja ensimmäinen verkoston yhteinen tapahtuma järjestettiin jo marraskuussa 2019.

Kauppiasverkostoon kuuluu kivijalka- ja palveluyrittäjiä. Verkostoon voi liittyä kuka tahansa kauhajokinen yrittäjä! Tavoitteena on ylläpitää Kauhajokea seudun elinvoimaisena kauppakeskuksena ja lisätä yhteistyötä yrittäjien välille. Verkosto kokoontuu noin neljä kertaa vuodessa ja yhdessä ideoidaan ja pohditaan erilaisia toimintoja ja tapahtumia.

Verkosto, yhdessä kaupungin kanssa, järjestää vuosittain kaksi Kauppojen Kauhajoki-tapahtumaa sekä osallistuu Black Friday tapahtumaan erilaisin tempauksin. Tapahtumat keräävät runsaasti ihmisiä laajalta alueelta Kauhajoen kauppoihin, hyvien palveluiden ja laajan valikoiman äärelle.
Tapahtumalla on aktiiviset Facebook-sivut (Kauppojen Kauhajoki, www.facebook.com), joita seuraamalla saa tiedon ajankohtaisista asioista.