Kauppojen Kauhajoki tapahtumat 2024

Kauppojen Kauhajoki

Kauppojen Kauhajoen tapahtumapäivä 3.5.2024

Kauhajoen kauppiasverkoston järjestämä Kauppojen Kauhajoki järjestetään perjantaina 3.5.2024. Kauppiasverkoston yrityksissä on erilaisia tapahtumia ja hyviä  tarjouksia aamusta iltaan saakka.

Iloinen tapahtumapäivä huipentuu vanhan monttubaarin piha-alueella kello 21. järjestettävään konserttiin. Ohjelma alkaa Pienten joutsenten esiintymisellä ja sen jälkeen lavalle nousee Jonathan Timonen joka esiintyy klo 22 saakka The Black Light Theatre bändin kanssa.

Tervetuloa nauttimaan hyvästä palvelusta ja erinomaisista tarjouksista!

Kauppojen kauhajoki Suupohjan Seutu lehdestä löydät lisää tapahtumastamme!

 

 

Ota meidät somessa seurantaan:

Kauppojen Kauhajoki, Facebook

@kauppojen_kauhajoki, Instagram

 

_________________________________________________________________________________________________________________

Kauppiasverkostoon kuuluu kivijalka- ja palveluyrittäjiä. Verkostoon voi liittyä kuka tahansa kauhajokinen yrittäjä! Tavoitteena on ylläpitää Kauhajokea seudun elinvoimaisena kauppakeskuksena ja lisätä yhteistyötä yrittäjien välille. Verkosto kokoontuu noin neljä kertaa vuodessa ja yhdessä ideoidaan ja pohditaan erilaisia toimintoja ja tapahtumia.

Verkosto, yhdessä kaupungin kanssa, järjestää vuosittain kaksi Kauppojen Kauhajoki-tapahtumaa sekä osallistuu Black Friday tapahtumaan erilaisin tempauksin. Tapahtumat keräävät runsaasti ihmisiä laajalta alueelta Kauhajoen kauppoihin, hyvien palveluiden ja laajan valikoiman äärelle.
Tapahtumalla on aktiiviset Facebook- ja Instagram-sivut (Kauppojen Kauhajoki, www.facebook.com), @kauppojen_kauhajoki, Instagram joita seuraamalla saat ajankohtaista tietoa kauppiasverkostosta.