Teollisuushalli Lellavalla

Teollisuustontit

Kauhajoki tarjoaa hyvän toimintaympäristön tuotantoyrityksille. Täältä on sujuvat yhteydet jokaiseen ilmansuuntaan, hyvät infra- ja yrityspalvelut sekä yrittäjämyönteinen ilmapiiri. Kymmenet isot yritykset teollisen tuotannon, tukkukaupan ja tilaa vaativan kaupan aloilta ovat jo nähneet Kauhajoen hyväksi paikaksi juurtua.

Meillä on tarjolla runsaasti eri kokoisia tontteja teollisuustoiminnalle, halleille ja pajoille. Teollisuustontteja on myytävänä Aronkylän, Panulan ja Lellavan teollisuualueilla. Aronkylässä kantateiden risteysalueella (kohde 5 kartalla) on tarjolla suuria kaupan liiketontteja.

Katso teollisuusalueiden sijainnit alla olevasta kartasta.

  1. Aronkylä
  2. Lellava
  3. Panula
  4. Toivakka
  5. Aronkylä/kantateiden risteys

Kartta Kauhajoella tarjolla olevien teollisuustonttien sijainnista

Aronkylän teollisuusalueella on suuria teollisuushalleja ja vapaita tontteja

Aronkylä

Aronkylän teollisuusalue kantatie 67:n varrella on Kauhajoella suurin teollisuustoimintojen keskittymä. Aronkylästä on hyvät tieyhteydet joka ilmansuuntaan. Alueen halki kulkeva rautatie on mahdollisuus tavaraliikenteelle. Tonteille on mahdollista saada kaukolämpö Aronkylän omasta lämpövoimalasta.

Tarjolla on eri kokoisia tontteja 2 440 – 18 300 m². Yhdistämällä tontteja on mahdollista suurempikin pinta-ala. Tonttien neliöhinta on 1,30 euroa/m².

Aronkylässä sijaitsee muun muassa IKH:n pääkonttori, maahantuonnin tukkuvarasto ja myymälä, sairaaloiden nesteenhallintajärjestelmiä valmistava Serres, CLT-levyä valmistava CLT Plant Oy sekä CLT-moduuleja valmistava ProModules Oy. Aronkylässä on myös mm. taloteollisuuden, metalliteollisuuden ja kiertotalouden yrityksiä.

Trukki ja halleja

Panula

Panulan teollisuusalue sijaitsee kantatie 44:n varrella lähellä keskustaajamaa. Alueelle voi sijoittua pienteollisuushalleja. Tonteille saa perusinfran mukaanlukien kaukolämmön.

Tarjolla on eri kokoisia tontteja 4 574 – 16 242 m². Tonttien neliöhinta on 1,30 euroa/m².

Panulan alueella toimii muun muassa rakentamisen ja sisustamisen tuoantoyrityksiä kuten Rotola-Pukkilan huonekalu- ja puutuotetehdas ja lasi- ja alumiinituotteita rakentamiseen valmistava Lasi-Kolmio Oy sekä autojen korjauspajatoimintaa kuten Suupohjan akku ja rengas Oy sekä Automaalaamo Seppänen.

Kantatie 44:n varrella on Atrian nautateurastamo, Pohjoismaiden suurin

Lellava

Lellavan teollisuusalue sijaitsee kantatie 44:n varrella Kauhajoen taajaman kupeessa. Tarjolla on lähinnä TY-merkinnällä kaavassa osoitettuja tontteja, joilla ympäristöhäiriön aiheuttamista on rajoitettu. Rakentamiseen voi liittyä toimitilojen ja liiketilojen rakentamista.

Tarjolla on eri kokoisia tontteja 3 100 – 5 000 m². Hinnat ovat 4-6,5 euroa/m².

Lellavan alueelle on sijoittunut mm. katsastustoimintaa,  moottoriajoneuvokauppoja, maatalous- ja varaosakauppaa, teollisuuden laitetoimitusta sekä keskustan kaukolämpölaitokset.