Walkers nuorisokahvila

Walkers Kauhajoen logot

– Tule sellaisena kuin olet!

Walkers on nuorisokahvila, jota Kauhajoella pyörittää Kauhajoen kaupungin ja Kauhajoen seurakunnan nuorisotyö yhteistyöllä. Walkersiin voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Olemme avoinna perjantai-iltaisin ja aukiolopäivät löydät tämän sivun oikealta.

Walkersissa on aina ilmaista kahvia, teetä, pullaa ja voileipiä – kiitos valtakunnallisten ja paikallisten tukijoidemme!

Walkersissa voit pelailla tai oleilla – juuri niinkuin sinulle sopii!

Facebook-kuvake.   Walkers Kauhajoki

Instagram-kuvake. @walkerskauhajoki

HUOM! Tilavuokraukseen pääset tätä linkkiä klikkaamalla.

Tilavaraukset aina Nuorisotalo Räimiskän numerosta 040 674 8070

Valtakunnallinen nuorisotyön muoto

Walkers-toiminta on Aseman Lapset ry:ssä kehitetty nuorisotyön muoto. Walkers toiminta perustuu aikuisten vapaaehtoisten panokseen illoissa. Kauhajoen kahvilassa on aukioloaikoina aina noin 6-8 aikuista sekä vastuuhenkilö paikalla.

Walkers-kahvilan tarkoituksena on tarjota nuorille turvallinen perjantai-illan viettopaikka, seurustelu ilman päihteitä ja ongelmien ratkaisu ilman väkivaltaa. Kahvilaan ei saa viedä päihteitä, mutta päihtyneenä pääsee sisään. Ovella on turvatarkastus, ettei päihteitä tai kiellettyjä esineitä kuljeteta sisään – näin turvallisuus säilyy.  Turvatarkastus on vapaaehtoinen, mutta toimii kuitenkin edellytyksenä sisäänpääsylle.

Walkers nuorisokahvila on täynnä pieniä sääntöjä: toisia ei saa kiusata, paikkoja ei roskata, kahvia pyydetään fiksusti jne. Sääntöjen noudattamista valvotaan ja niiden rikkomisiin puututaan.

Tärkeänä Viestinä nuorille on:

”Vaikka emme hyväksy kaikkea mitä sanot tai teet, hyväksymme kuitenkin sinut juuri sellaisena kuin olet!”

Tervetuloa viettämään mukavaa perjantai-iltaa! Voit ehdottaa meille myös teemoja illoissa järjestettäväksi!

Vapaaehtoiseksi Walkers-nuorisokahvilaan

Walkers etsii ”nuoruuden veteraaneja”!

Veterans of youth mitalin kuva

”Nuoruuden veteraanilla tarkoitetaan henkilöä, joka on selvinnyt nuoruudestaan. Hänellä on siis omakohtaista kokemusta nuorena olemisesta ja kaikesta, mitä kamppailuun nimeltä nuoruus, liittyy. Omasta nuoruudesta ei välttämättä ole vielä kovinkaan kauaa, mutta arvet ovat kuitenkin jo umpeutuneet. Nuoruuden veteraani tietää mistä puhuu. Nuoruuden veteraanilla on kokemusta, josta voi nyt olla apua jollekin joka vielä kamppailee. ”

Koulutuksen kautta on helppo tulla mukaan. Itse vapaaehtoistyö on hyvin omaehtoista, kahvilassa tehtävät vuorot sovitetaan omaan aikatauluun.

Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan tapaamaan myös muita aikuisia.

Vapaaehtoiset ovat toimintamme selkäranka ja mahdollisuus pitää kahvilaa auki nuorille perjantai-iltaisin!

Olet tervetullut mukavaan joukkoomme!

Vapaaehtoiseksi Kauhajoen Walkersiin voit ilmoittautua toimintavastaavalle. Yhteystiedon löydät tämän sivun laidasta.

ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT MYÖS OSOITTEESSA  www.walkers.fi