Snapchat logo näppäimistöön sovitettuna

Yhteystiedot

Olemme sinua varten – miten tavoitat ja ketä nimien takana?

Snapchat:

Nuorisopalveluiden käyttäjä:

@raimiskaaa

Instagram:

Instagram-kuvake.

Kauhajoen nuorisopalvelut: @nuorisotyo_kauhajoki ,

Etsivä nuorisotyö, Kauhajoki:   @kauhajoenetsivat

Facebook-sivuja:

Facebook-kuvake.

Kauhajoen nuorisopalvelut

Etsivä Nuorisotyö Kauhajoki

Tiktok:

Nuorisopalveluiden käyttäjä:

@nuorisotyo_kauhajoki

 

Kauhajoen kaupungin nuorisopalveluiden henkilöstö

Nuorisopalvelut on osa Kauhajoen kaupungin hyvinvointipalveluita hyvinvointilautakunnan alaisuudessa ja esimiehenämme toimii hyvinvointijohtaja Eija Liikamaa.

Yhteystietomme löydät sivun oikeasta laidasta ja alta voit lukea ketä nimien takaa löytyy!

Nuorisotyön koordinaattori Päivi Ojala

Nuorisotyön koordinaattori Päivi Ojala

Olen työskennellyt nuorisopalveluissa jo vuoden 2007 alusta. Työhöni kuuluu nuorisotyön koordinointi ja alla olevan huipputiimin lähiesimiehenä toimiminen.

Voit olla minuun yhteydessä erityisesti kaikenlaisten yhteistyöpyyntöjen osalta tai nuorten kesätyöseteli-asioissa.

Toimin myös Walkers nuorisokahvilan toimintavastaavana.

Työssäni parasta on ehdottomasti ihanat ja aidot lapset ja nuoret sekä hyvin vaihteleva ja laaja työnkuva.

Nuoriso-ohjaaja Virve Juuti

Virve Juuti, nuoriso-ohjaaja.

Olen työskennellyt nuorisopalveluissa nuoriso-ohjaajana vuoden 2016 alusta. Työhöni kuuluu tila-ja kerhotoiminnasta vastaaminen ja talotoimikunnan vastuuhenkilönä toimiminen yhdessä Ninan kanssa.
Ryhmäytykset ja jalkautuminen ovat myös osa työtäni.

Parasta työssäni on työn monipuolisuus ja hienot yhteistyötahot mutta ehdottomasti nuoret, heidän kohtaaminen ja luottamuksen ansaitseminen.

 

 

Nuoriso-ohjaaja Nina Laitinen

Aloitin työni nuorisopalveluilla nuoriso-ohjaajana vuonna 2020. Yhdessä Virven kanssa vastaamme tila- ja kerhotoiminnasta sekä toimimme talotoimikunnan vastuuhenkilöinä. Työnkuvaani kuuluu myös eri koululuokkien ryhmäytykset sekä jalkautuminen. Lisäksi päivitän nuorisopalveluiden eri somekanavia päivittäin ja toimin nuorisovaltuuston toisena ohjaajana.

Ehdottomasti parasta nuoriso-ohjaajan työssä on erilaisten lasten ja nuorten kohtaaminen ja heidän aitous. Pidän myös työn monipuolisuudesta!

 

 

Erityisnuorisotyöntekijä Katja Luukaslammi

Erityisnuorisotyöntekijä Katja Luukaslammi.

Kaupungilla aloitin nuorisotyön vuonna 2006, nuorisopalveluihin siirryin vuonna 2011. Työskentelen paljon kouluilla mm. ryhmäytyksiä tehden ja toimin tarvittaessa kuraattorin työparina. Muuten tapaan nuoria missä milloinkin, teen moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa ja olen myös nuorisovaltuuston ohjaaja.

Työssäni parasta on nuorten kanssa jaetut ilon ja onnistumisen hetket sekä se kun jo aikuistuneet nuoret tulevat muistelemaan yhteisiä aikoja. Hienoa on myös monipuolinen työnkuva.

Koulunuoriso-ohjaaja Karoliina Saukko

Karoliina Saukko, koulunuoriso-ohjaaja.

Olen ollut nuorisopalveluilla töissä nuoriso-ohjaajana 2009 vuoden alusta lähtien ja nyt toimin Kohdataan koulussa –hankkeen Koulunuoriso-ohjaajana yhteiskoululla ja koulukeskuksella. Olen läsnä koulun arjessa ja kohtaamassa nuoria kouluympäristössä. Teen yhteistyötä koulun muun henkilökunnan kanssa ja voin ottaa työparia nuorisopalveluiden väestä vaikka välkkätoimintaan tai  teematunneille. Nuorten kanssa yhdessä ideoimme juttuja ja tekemistä kouluviihtyvyyttä lisäämään.

Parasta tässä työssä on kun saan olla nuorten kanssa ja saan nuoret innostumaan vaikka jostakin spontaanista ideasta. Nuorten kanssa on mukava toimia kun he ovat niin aitoja ja idearikkaita!

Etsivä nuorisotyöntekijä Noora Alhainen

Olen ollut Kauhajoen nuorisopalveluilla töissä toukokuusta 2010. Etsivää nuorisotyötä olen tehnyt marraskuusta 2012.

Etsivässä nuorisotyössä kohdataan monia nuoria hyvin erilaisissa elämäntilanteissa. Jokaisen nuoren kanssa oppii jotain uutta ja siten työ on todella vaihtelevaa.

Parasta työssä on ne hetket, kun saa nuoren kanssa kokea niitä heidän onnistumisen hetkiään. Oli se sitten isoja tai pieniä onnistumisia.

 

Etsivä nuorisotyöntekijä Heini Kiukkonen
Heini Kiukkonen, etsivä nuorisotyöntekijä.

Olen juuri nyt opintovapaalla ja takaisin töissä taas 27.5. Olen tehnyt etsivää nuorisotyötä vuoden 2019 alusta. Työskentelen 15-29-vuotiaiden kauhajokisten nuorten kanssa.

Työkenttä etsivällä on tosi laaja, mikä mahdollistaa sen, että mikään päivä töissä ei ole samanlainen. Tykkään vaihtelevasta ja liikkuvasta työstä, tässä työssä se toteutuu joka päivä.

Parasta työssä on kohdata erilaisia nuoria ja auttaa heitä elämässä eteenpäin. Nuoret ovat älyttömän hyvää seuraa ja heiltä oppii joka päivä jotain uutta.