Snapchat logo näppäimistöön sovitettuna

Yhteystiedot

Olemme sinua varten – miten tavoitat ja ketä nimien takana?

Snapchat:

Nuorisopalveluiden käyttäjä:

@raimiskaaa

Instagram:

Instagram-kuvake.

Kauhajoen nuorisopalvelut: @nuorisotyo_kauhajoki ,

Etsivä nuorisotyö, Suupohja:   @suupohjanetsivat

Facebook-sivuja:

Facebook-kuvake.

Kauhajoen nuorisopalvelut

Etsivä Nuorisotyö Suupohja

Tiktok:

Nuorisopalveluiden käyttäjä:

@nuorisotyo_kauhajoki

 

Kauhajoen kaupungin nuorisopalveluiden henkilöstö

Nuorisopalvelut on osa Kauhajoen kaupungin hyvinvointipalveluita hyvinvointilautakunnan alaisuudessa ja esimiehenämme toimii hyvinvointijohtaja Eija Liikamaa.

Yhteystietomme löydät sivun oikeasta laidasta ja alta voit lukea ketä nimien takaa löytyy!

Nuorisotyön koordinaattori Päivi Ojala

Nuorisotyön koordinaattori Päivi Ojala

Olen työskennellyt nuorisopalveluissa jo vuoden 2007 alusta. Työhöni kuuluu nuorisotyön koordinointi ja alla olevan huipputiimin lähiesimiehenä toimiminen.

Voit olla minuun yhteydessä erityisesti kaikenlaisten yhteistyöpyyntöjen osalta tai nuorten kesätyöseteli-asioissa.

Toimin myös Walkers nuorisokahvilan toimintavastaavana.

Työssäni parasta on ehdottomasti ihanat ja aidot lapset ja nuoret sekä hyvin vaihteleva ja laaja työnkuva.

 

Nuoriso-ohjaaja Virve Juuti

Virve Juuti, nuoriso-ohjaaja.

Olen työskennellyt nuorisopalveluissa nuoriso-ohjaajana vuoden 2016 alusta. Työhöni kuuluu tila-ja kerhotoiminnasta vastaaminen ja talotoimikunnan vastuuhenkilönä toimiminen yhdessä Ninan kanssa. Ryhmäytykset ja jalkautuminen ovat myös osa työtäni.

Parasta työssäni on työn monipuolisuus ja hienot yhteistyötahot mutta ehdottomasti nuoret, heidän kohtaaminen ja luottamuksen ansaitseminen.

 

 

 

Nuoriso-ohjaaja Nina Laitinen

Kuvassa nuoriso-ohjaaja Nina Laitinen.Aloitin työni nuorisopalveluilla nuoriso-ohjaajana vuoden 2020 alusta. Yhdessä Virven kanssa vastaamme tila- ja kerhotoiminnasta sekä toimimme talotoimikunnan vastuuhenkilöinä. Työnkuvaani kuuluu myös eri koululuokkien ryhmäytykset sekä jalkautuminen. Lisäksi päivitän nuorisopalveluiden eri somekanavia päivittäin ja toimin nuorisovaltuuston toisena ohjaajana.

Parasta nuoriso-ohjaajan työssä on lasten ja nuorten kohtaaminen eri paikoissa ja tilanteissa, heidän kanssa oleminen ja heidän aitous. Hienoa on myös kuulla positiivista palautetta tekemästään työstä. Pidän työn monipuolisuudesta! Nuorisotyö best!

 

Nuoriso-ohjaaja Janna Kaura

Olen aloittanut nuorisopalveluilla työskentelyn nuoriso-ohjaajana tammikuussa 2023. Työnkuvaani kuuluu nuorisotalolla avoin tilatoiminta ja nuorten kohtaaminen. Toimin myös osaksi Aron koululla ja Koulukeskuksella koulunuoriso-ohjaajana sekä myös tukena muussa nuorisotyössä. Koulunuoriso-ohjaajan työnkuvaani kuuluu Aron koululla yhdessä koulun henkilökunnan kanssa olla tukena ja kotouttamassa Ukrainasta maahan tulleita lapsia ja nuoria.

Työssäni parasta on tuntea tehneensä arvokasta työtä juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan, sillä työ palkitsee sekä opettaa todella paljon. Lasten ja nuorten ilo ja riemu on paras palkinto.

Erityisnuorisotyöntekijä Katja Luukaslammi

Erityisnuorisotyöntekijä Katja Luukaslammi.

Kaupungilla aloitin nuorisotyön vuonna 2006, nuorisopalveluihin siirryin vuonna 2011. Työskentelen paljon kouluilla mm. ryhmäytyksiä tehden ja toimin tarvittaes

sa kuraattorin työparina. Muuten tapaan nuoria missä milloinkin, teen moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa ja olen myös nuorisovaltuuston ohjaaja.

Työssäni parasta on nuorten kanssa jaetut ilon ja onnistumisen hetket sekä se kun jo aikuistuneet nuoret tulevat muistelemaan yhteisiä aikoja. Hienoa on myös monipuolinen työnkuva.

 

Koulunuoriso-ohjaaja Karoliina Saukko

Karoliina Saukko, koulunuoriso-ohjaaja.

Olen ollut nuorisopalveluilla töissä nuoriso-ohjaajana 2009 vuoden alusta lähtien ja nyt toimin Kohdataan koulussa –hankkeen Koulunuoriso-ohjaajana yhteiskoululla ja koulukeskuksella. Olen läsnä koulun arjessa ja kohtaamassa nuoria kouluympäristössä. Teen yhteistyötä koulun muun henkilökunnan kanssa ja voin ottaa työparia nuorisopalveluiden väestä vaikka välkkätoimintaan tai  teematunneille. Nuorten kanssa yhdessä ideoimme juttuja ja tekemistä kouluviihtyvyyttä lisäämään.

Parasta tässä työssä on kun saan olla nuorten kanssa ja saan nuoret innostumaan vaikka jostakin spontaanista ideasta. Nuorten kanssa on mukava toimia kun he ovat niin aitoja ja idearikkaita!

 

Etsivä nuorisotyöntekijä Noora Alhainen

Noora Alhainen, etsivä nuorisotyöntekijä

Olen ollut Kauhajoen nuorisopalveluilla töissä toukokuusta 2010. Etsivää nuorisotyötä olen tehnyt marraskuusta 2012.

Etsivässä nuorisotyössä kohdataan monia nuoria hyvin erilaisissa elämäntilanteissa. Jokaisen nuoren kanssa oppii jotain uutta ja siten työ on todella vaihtelevaa.

Parasta työssä on ne hetket, kun saa nuoren kanssa kokea niitä heidän onnistumisen hetkiään. Oli se sitten isoja tai pieniä onnistumisia.

 

 

Etsivä nuorisotyöntekijä Krista Kuivila

Etsivä nuorisotyöntekijä Kristan kasvokuva.Aloitin etsivänä nuorisotyöntekijänä Heini Kiukkosen sijaisena kesäkuussa 2023. Olen aiemmin työskennellyt kaiken ikäisten asiakkaiden parissa muun muassa varhaiskasvatuksessa, lastensuojelun sijaishuollossa, Kauhajoen Perheohjaamossa sekä ikäihmisten asumispalveluissa. Opiskelen Jyväskylän ammattikorkeakoulussa sosionomiksi, ja tarkoituksenani on valmistua joulukuussa 2023.

Kaikessa asiakastyössä parasta ovat kiireettömät kohtaamiset ja keskustelut. Odotan kovasti näitä kohtaamisia etsivänä nuorisotyöntekijänä Kauhajoen nuorison ja nuorten aikuisten kanssa. Pohditaan, selvitellään ja suunnitellaan asioita yhdessä ja etsitään just sun omat vahvuudet ja voimavarat arkeen käytettäviksi!

Etsivä nuorisotyöntekijä Jenna Mantila

Suupohjan etsivä nuorisotyöntekijä Jenna Mantila.

Olen aloittanut etsivänä nuorisotyöntekijänä tammikuusta 2024 alkaen. Toimin erityisesti Suupohjan alueella Teuvalla, Isojoella ja Karijoella. Viimeisin tutkintoni oli sosionomi AMK ja taustallani on nuoriso- ja vapaa-ajan ohjauksen perustutkinto sekä muuta työ- ja koulutushistoriaa löytyy teknisiltä aloilta.

Etsivässä nuorisotyössä viehättää työn monipuolisuus, verkostotyö ja liikkuvuus. Mutta ehdottomasti parasta on nuorten kohtaaminen hetkessä kuin hetkessä!