Matkailupalvelut - Kauhajoen kaupunki

Ajankohtaista

Liikuntatilojen ja – paikkojen käyttövuorohakemus

Koulukeskuksen liikuntahallin ja muiden koulujen liikuntasalien (Lukio, Yhteiskoulu, Aro, Filppula, Pukkila, Sanssi, Kainasto ja Päntäne) salivuoroja, Virkistysuimala-urheilutalo Virkun ja Nuorisotalo Räimiskän tilojen käyttövuoroja pystyy hakemaan sähköisen lomakkeen avulla. Käyttövuorohakemus on täytettävä jokaisesta ryhmästä tai joukkueesta erikseen. Hakemukset tulee toimittaa pe 24.5.2024 klo 15.00 mennessä. 

Lomakkeen lopussa on PDF-painike, jolla saat tallennettua lomakkeen itsellesi vaivattomasti. Valmis-painikkeella lomakkeen lopussa saat lähetettyä hakemuksen käsiteltäväksi.

Helppo täyttää, eikä tarvitse tulostaa eikä kuljetella papereita. Jos lomaketta ei kuitenkaan ole mahdollista täyttää netissä, niin sen voi noutaa Virkusta.

Koulujen liikuntasalien sekä Virkun ja Räimiskän tilojen käyttövuorohakemukseen pääset tästä linkistä.

__________________________________________________________________

Liikunta-alueiden käyttövuorohakemus

Liikunta-alueiden käyttövuorohakemuslomakkeella haetaan varaukset yleisurheilun- ja palloilukenttien vakiovuoroille ja yksittäisille tapahtumille kesälle 2024.
Hakemukset on palautettava 3.5.2024 klo 15.00 mennessä. Yhden kentän varaus per lomake.

Liikunta-alueiden käyttövuorohakemukseen pääset tästä linkistä.

_____________________________________________________________________________________

Kauhajoki liikkuu -kampanja 1.5.-6.9.2024

Kauhajoki liikkuu -kampanja käynnistyy ke 1.5.2024. Kampanjasuoritukseksi lasketaan kaikki liikunta, voit siis liikkua juuri sinulle sopivalla tavalla ja haluamasi matkan tai ajan.
Liikuntasuoritukset (päivämäärä, nimi ja laji ) merkataan liikuntalaatikosta löytyvään vihkoon. Merkkauspaikkoja on Aronkylän päiväkodilla, Hämes-Havusessa, Sanssin kultturitalolla ja Virkussa.
Kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan kuukausittain Kauhajoki-tuotteita, Virkistysuimala Virkun vapaalippuja sekä muita tuotepalkintoja. Ilmoitamme voittajien nimet nettisivulle ja Kauhajoki liikkuu facebook-ryhmään. Arpapalkinnot on noudettavissa Virkistysuimala Virkun palvelupisteeltä sen aukioloaikoina, 14 vrk kuluessa. Loppuhuipennuksena arvomme kaikkien tapahtumaan osallistuneen kesken 500€ arvoisen lahjakortin paikalliseen urheiluliikkeeseen ja se luovutetaan voittajalle Kauppojen Kauhajoki -tapahtumassa pe 13.9.2024.
Lisätietoja Facebookissa: Kauhajoki liikkuu -kampanja

____________________________________________________

Kauhajoen liikuntapaikat kartalla

Liikuntapaikkoja on sekä sisä- että ulkotiloissa, keskustassa ja kylillä. Urheilutien ja Kenttätien alueella sijaitseva Vapaa-aikakeskus on eri liikuntapaikkojen keskittymä, josta löytyy vaihtoehtoja moneen makuun. Alueiden hoidosta vastaavat paikasta riippuen kaupungin tekninen osasto, kyläkoulut, kyläyhteisöt, järjestöt tai yritykset. Ohjeistus liikuntapaikkojen tilavarauksiin löytyy tästä linkistä.

Alla olevasta kartasta näet Kauhajoen liikuntapaikkojen ja -alueiden sijainnin. Kartan alta löydät lisätietoa talvi- ja kesäliikuntapaikoista.

Ohjatun liikunnan ryhmät kokoontuvat keväällä ajalla 8.1.-12.5.2024


Kauhajoen kaupunki järjestää kaikille avoimia ja maksuttomia

KÄVELYKLUBEJA IKH Areenan sisätiloissa

maanantaisin klo 9.00-10.00  ja torstaisin klo 14.00-15.00 . Viimeinen kävely ma 29.4.2024 klo 9-10.

Paikka: IKH Areena, kulku lämpölaitoksen puolen pääovista

Huomioitavaa: Vaihdathan aulassa puhtaat sisäkengät tai -tossut!

Areena on lämmitetty, joten voi tulla sellaisissa vaatteissa, joissa on mukava liikkua. Päällysvaatteet voi jättää aulan naulakkoon.

Sisäkävely on turvallista ja hallissa on hyvä alusta, on valoisaa eikä ole liukasta. Lisäksi on seuraa muista kävelijöistä. Kävelyringin pituus on 220-250 m.

Tapahtumassa on mehu- ja hedelmätarjoilu!

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua.

Lisätiedot:

Kauhajoen kaupunki / Maarit Kaari puh. 040 5941466

 


Ohjattu liikunta ja koulujen Hessun harrastekerhot ovat alkaneet!

Harrastamisen Suomen mallia toteuttava Hessun harrastekerhot -hanke tarjoaa koululaisille mukavia harrastusvaihtoehtoja koulupäivien yhteyteen. Kerhojen lukujärjestyksen ja lisätietoja löydät tästä linkistä.


Seikkaile Suupohjassa

Tutustu Kauhajoen luonto- ja kulttuurikohteisiin sekä aktiviteetteihin Visit Suupohja -sivustolla.