Kaupungin palvelut ja tapahtumat yhdessä sovelluksessa. Lataa Kauhajoki-Äppi.

Kauhajoki Appi

Kauhajoki-Äppi on nyt ladattavissa!

Ilmainen Kauhajoki -mobiilisovellus tuo ajankohtaiset tiedot kaupungin tapahtumista, palveluista ja uutisista puhelimeen ja tablettiin helppokäyttöisellä ja laitteiden ominaisuuksia tehokkaasti hyödyntävällä tavalla.

Enää ei tarvitse miettiä: ”Mistäs ne tiedot löytyivätkään?” Käyttäjät pystyvät parilla sormen hipaisulla esimerkiksi tarkistamaan kunnan säätiedot, -tapahtumat, verkkouutiset, työpaikat, nähtävyydet ja aloittamaan puhelun tai navigoinnin haluamaansa kohteeseen.

Kauhajoen sovellus on tarkoitettu kaikkien kaupunkilaisten, matkailijoiden, mökkiläisten ja vierailijoiden käyttöön. Kaupunkilainen voi löytää sovelluksen kautta itselle täysin uusia palveluita omalta paikkakunnalta tai sovelluksen kautta on mahdollista antaa kaupungille palautetta. Matkalaiset ja vierailijat löytävät kootusti tietoa käyntikohteista, majoituspalveluista ja aktiviteeteista.

Kaupungin kannalta sovellus toimii erittäin tehokkaana viestintäkanavana; sovelluksen lataajille voidaan lähettää jopa tarkasti määritetylle GPS-alueelle reaaliaikaisesti push-viestinä esimerkiksi kuulutuksia, tiedotteita tai varoituksia. PUSH-viestit hyväksymällä voit siis vastaanottaa tiedotteita ja viestejä Kauhajoen kaupungilta!
Sovellus on ladattavissa älypuhelimille ja tableteille – lataa omasi:

Sovellus löytyy nimellä ’Kauhajoen kaupunki’.

Puuttuuko yrityksesi sovelluksesta? Onko yritystiedoissasi päivitettävää?

Kaikilla yrityksillä on mahdollisuus päästä mukaan sovellukseen. Sovelluksen sisälle on rakennettu yrityksiä varten kaksi lomaketta; sekä tietojen lisäyspyyntö että tietojen korjauspyyntö -lomake. Ensisijaisena toiveena on, että yritykset käyttäisivät näitä lomakkeita. Lomake ohjautuu sellaiselle henkilölle, jolla on valtuudet tehdä sovellukseen muutoksia. Lisäys- ja korjauspyynnöt käsitellään mahdollisimman pian!