Kaksi henkilöä ja taustalla rakenteilla oleva talo.

Kaikkien kaupunki keskellä luontoa

Helppoa elämää emme pysty luvata, mutta elämisen helppoutta ainakin. Kauhajoella kohtaavat vapaa-ajan, asumisen ja arjen hoitamisen helppous. Tonttien koolla sopii vähän jo kerskailla, eikä palvelummekaan isommille kaupungeille kalpene. Luonto on läsnä tiiviisti kaupunkilaisten elämässä ja kaikille avoin latauspaikka ja vastavoima työelämän kiireille.

Asuminen ja rakentaminen

Kauhajoella voit valita asuinympäristöksesi viihtyisän pikkukaupungin taajaman, kylän tai maaseudun rauhan. Tule meille asumaan, sillä tarjoamme viihtyisän, turvallisen sekä lähellä palveluja olevan ympäristön asua, yrittää ja harrastaa.

Kaupungin tekninen toimiala tarjoaa asumisen ja rakentamisen palvelut. Olemme koonneet tärkeitä rakentamisessa tarvittavia tietoja näille sivuillemme, ja palvelemme asumisen ja rakentamisen asioissa myös puhelimitse ja tapaamalla kohdaten.

Tarvitsetko tontin asumiseen, liiketoimintaan tai molempiin?

Kauhajoen kaupungin oma tonttitarjonta on monipuolista. Tarjolla on eri kokoisia omakotitalo, rivitalo, pienkerrostalo, teollisuus- ja liiketontteja, sekä ns. ATY-tontteja, joilla voit yhdistää asumisen ja pienimuotoisen pajatoiminnan. Kaupungin tonttitarjontaa täydentää yksityisten omistuksessa olevat tontit.

Keskusta-alueen omakotitontteja löytyy niin peltoaukeilta kuin metsän siimeksestäkin. Myös useissa kyläkeskuksissa on kaupungilla edullista tonttitarjontaa ja näillä kaavoittamattomilla alueilla on mahdollista tontin koko suunnitella tontin ostajan tarpeiden mukaiseksi.

AO- ja AP tonttien myyntikampanjamme on voimassa 15.12.2021 saakka. Tutustu edullisiin ja laadukkaisiin tontteihimme kampanjan sivulta!

Vapaana olevat AR ja AKR-tontit löydät Vapaat tontit -sivulta.

Tutustu tonttiesitteeseemme ”Tonttitarjonta-rakentaminen 2017”.

Rakentamisen neuvonta ja lupa-asiat sujuvat kahden rakennustarkastajan vankalla ammattitaidolla. Katso tarkemmat tiedot yhteystietoineen sivulta Rakennusvalvonta.

Vapaista asunnoista löydät tietoa Kiinteistö Oy Kauhajoen vuokra-asunnot www.kkva.fi/
sekä vuokra- ja omistusasuntojen välittäjien sivuilta.

Asuminen.fi kokoaa julkisten ja yksityisten tahojen asumisen linkkejä.

Rakentajan Opas – on nettisivusto, jonne on kerätty tietoa rakentajille. Oppaan sisältö seuraa aikaa ja haluaa tuoda esille alan viimeisimmät tärkeät asiat rakentajille tai rakentamista suunnitteleville.