Ruokapalvelut

Kaupungin ruokapalveluiden keittiöt; 2 keskuskeittiötä, 3 valmistuskeittiötä ja 9 palvelukeittiötä, sijaitsevat eri puolella Kauhajokea. Ammattitaitoinen, palvelualtis henkilökuntamme valmistaa maittavaa ruokaa eri ikäisille lapsille ja nuorille sekä kaupungin toimipisteiden henkilökunnalle.

Elintarvikkeet hankimme Suupohjan alueen kuntien yhteishankintarenkaan kautta. Renkaaseen kuuluvat Kauhajoki ja Teuva sekä Kauhajoen Vanhaintuen ja Vuoksin oppilaitosten keittiöt. Pyrimme sopimuksia ja hankintoja tehtäessä ottamaan mahdollisimman paljon huomioon lähialueen toimittajien tarjouksia.

Ruokalistojen suunnittelu perustuu Valtion ravitsemusneuvottelukunnan julkaisemiin ravitsemussuosituksiin, ja valmistamme sydänmerkkiaterioita. Näiden ohella otamme huomioon paikalliset ruokailutottumukset sekä lasten ja nuorten mielipiteet. Arvioimme ruoan menekkiä ja muunnamme ruokalajeja / reseptejä tarpeen mukaan.

Käytössä on viiden viikon kiertävä ruokalista lounaalle sekä välipalalle. Päiväkodeilla tarjotaan myös aamupala ja päivällinen aikaisin sekä myöhään hoidossa oleville lapsille. Päivittäiseen lounasruokaan kuuluu lämmin pääruoka, salaatti, leipä, levite ja juoma. Vuotuiset juhlapäivät, erilaiset teemapäivät sekä vuodenaikojen mukaiset raaka-aineet tuovat muutoksia ruokalistaan. Muutoksista tiedotetaan etukäteen.

Ruokapalvelut rekrytoivat

Ruokapalveluilla on tarjolla eripituisia sijaisuuksia keittiöille keittäjän, keittiöapulaisen ja ravitsemistyöntekijän sekä ruoka-autonkuljettajan töihin.
Ota rohkeasti yhteyttä! Ruokapalvelupäällikkö Terttu Majamäki, puh. 040 136 6540, sähköposti terttu.majamaki@kauhajoki.fi