Jo perinteeksi muodostuneilla Ruokamessuilla oli tänä vuonna 33. tapahtumavuosi!
Messut järjestettiin Hämes-Havusen (Koskenkyläntie 312, 61800 Kauhajoki) pihoilla, tuvissa ja aitoissa 5.-7.9.2025 klo 10-17. Tapahtumaan kokoontui viikonlopun ajaksi 123 näytteilleasettajaa ja siellä vieraili kaiken kaikkiaan 14 500 messuvierasta. Monipuolisesta tapahtumaviikonlopusta löytyi jokaiselle jotain ja se ihmisten yhteinen kohtaamispaikka, johon tultiin tapaamaan tuttuja ja kokemaan tunnelmaa sekä uusia makuja kaikilla aisteilla.
Ohjelmalavan messukeittiössä kokattiin sadonkorjuun tuotteilla ja annettiin hyviä vinkkejä kotikokeille sekä makumatkailijoille. Ohjelmalavalla nähtiin kokkeja ja mielenkiintoisia teemaan ja ajankohtaan liittyviä vaikuttajia. Reseptien raaka-aineet olivat lähellä tuotettuja ja messuilta mukaan ostettavia. Messuilla pääsi maistelemaan makujen laajaa kirjoa, keräämään itselle uusia vinkkejä omaan kokkaukseen ja ihastelemaan taitajien kädenjälkiä.
Messuille saapuvien näytteilleasettajan joukko tarjosi messukävijöille elämyksiä uutuustuotteiden, vanhojen tuttujen makujen sekä silmää ja sielua hivelevien upeiden käsitöiden ja taiteen parissa. Palveluyritysten esittelypisteiltä saattoi löytää monia arkipäivää helpottavia ratkaisuja ja energiatehokkaita ideoita elämään.
Kiitos kun kävitte Ruokamessuilla Hämes-Havusessa!
Vuorossaan 34. Ruokamessut järjestetään syyskuun ensimmäisenä viikonvaihteena 2026!


