Yleiskuvaa Ruokamessuteltan sisältä

Ruokamessut

Ruokamessujen 30-v. logo

Kauhajoen Ruokamessujen 30-vuotisjuhlallisuudet järjestetään 2.-4.9.2022

Jo perinteeksi muodostuneilla Ruokamessuilla on tänä vuonna 30. juhlavuosi! Messut järjestetään Hämes-Havusen pihoilla, tuvissa ja aitoissa 2.-4.9.2022 juhlavuoden uusin aromein. Tapahtumaan kokoontuu viikonlopun ajaksi reilut 150 näytteilleasettajaa ja siellä vierailee tuhansia messuvieraita. Monipuolisesta tapahtumaviikonlopusta on muodostunut vilkas ihmisten yhteinen kohtaamispaikka, johon tullaan tapaamaan tuttuja ja kokemaan tunnelmaa sekä uusia makuja kaikilla aisteilla.

Ohjelmalavan messukeittiössä kokataan sadonkorjuun tuotteilla ja annetaan hyviä vinkkejä kotikokeille sekä makumatkailijoille. Ohjelmalavalla nähdään kokkeina ruualla rakastaja Nanna Rintala, kalastaja Tom Blom ja kirvesmies Perttu Sirviö, sekä muita mielenkiintoisia teemaan ja ajankohtaan liittyviä vaikuttajia. Reseptien raaka-aineet ovat lähellä tuotettuja ja messuilta mukaan ostettavia. Messuilla pääsee maistelemaan makujen laajaa kirjoa, keräämään itselle uusia vinkkejä omaan kokkaukseen ja ihastelemaan taitajien kädenjälkiä.

Messuille saapuvien näytteilleasettajan joukko tarjoaa messukävijöille elämyksiä uutuustuotteiden, vanhojen tuttujen makujen sekä silmää ja sielua hivelevien upeiden käsitöiden ja taiteen parissa. Palveluyritysten esittelypisteiltä saatat löytää monia arkipäivääsi helpottavia ratkaisuja ja energiatehokkaita ideoita elämääsi.

Järjestäjä ja lisätietoja:

Kauhajoen kaupunki / Ruokamessut
Riitta Alapiha, Messupäällikkö
Hallintoaukio, 61800 Kauhajoki
puh. 040 565 7776 sähköposti: ruokamessut@kauhajoki.fi

Yhteistyökumppanit:

Taito Etelä-Pohjanmaan logoSuupohjan Koulutuskuntayhtymä Vuoksin musta logoSeinäjoen ammattikorkeakoulu SeAMK:in logo Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin logo

Kauhajoen kaupunki, Taito Etelä-Pohjanmaa, Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksi, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu SEAMK, Ruralia instituutti; Seinäjoki,

Tervetuloa Ruokamessuille Hämes-Havuseen!

Yrttejä ruukuissa taka-alalla ja paprikoita ja sipuleita korissa etualalla.

Tulevien vuosien Ruokamessut:

  • 2. – 4.9.2022

  • 1. – 3.9.2023

  • 30.8. – 1.9.2024

  • 5. – 7.9.2025

  • 4. – 5.9.2026

Ruokamessut Facebookissa