Etusivu - Kolmihenkinen perhe ulkona

Menestyvien kauhajokelaisten apurahahaku 2023

Hyvinvointilautakunnan talousarvioon on varattu 10.000 euron määräraha jaettavaksi kaupungin kohdeavustusten ulkopuolelle jäävien menestyvien kauhajokelaisten tukemiseen.

Apuraha myönnetään hakemuksesta korkeatasoiselle, ensi sijassa Kauhajoelta kotoisin tai syntyisin olevalle myönteistä julkisuutta Kauhajoelle tuovalle henkilölle tai ryhmälle.

Hakijalla tulee olla oman taiteenalan, urheilulajin tai jonkin erityisalan osaamisen menestys vähintään kansallisella tai kansainvälisellä tasolla.

Henkilö tai ryhmä vaikuttaa mahdollisimman monen henkilön hyvinvointiin toimimalla esimerkillisenä yhteisön edustajan. Apuraha luo näkyvyyttä hakijan toiminnalle Kauhajoella ja rohkaisee toimintaan hyvän elämänlaadun puolesta.

Hyvinvointilautakunta päättää vuosittain apurahan jaosta. Hyvinvointilautakunta pidättää itsellään oikeudet käyttää harkintavaltaa hyväksyä tai hylätä apurahahakemus.

Apurahat julistetaan haettavaksi vuosittain hyvinvointilautakunnan päätöksellä.

Vuoden 2023 apuraha on haettavana ke 1.11.2023 klo 15.00 mennessä. Apurahaa voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella (ks. yhteystiedot alta) tai alla olevan linkin takaa löytyvällä lomakkeella.

Linkki apurahahakemukseen