Ryhmille hauskaa simulaattorilla

Ryhmähyvinvointipalvelut

Tekemistä tyhy- ja tyky-ryhmille sekä polttari- ja kaveriporukoille

Kauhajoki on tyhy-päivien ja ryhmähyvinvointiretkien luvattumaa. Kansallispuistomme ja erikoiskohteemme tarjoavat kiinnostavia ympäristöjä, joita täydentävät yritystemme ja yhdistystemme palvelut raittiissa ulkoilmassa, sisätiloissa tai vaikka omalla työpaikallasi. Monipuolisesta tarjonnasta löytyy myös räätälöityjä erikoiselämyksiä. Tuo ystäväsi ja työntekijäsi Kauhajoelle voimaan hyvin!

Tutustu tällä sivulla nostoihimme Kauhajoen yritysten ja yhdistysten monipuolisesta palvelutarjonnasta ryhmille.

Piristystä poluilta – ulkoliikunta luonnossa tai urbaanissa ympäristössä

Vie konttorirotat ja hallihiiret ulos liikkumaan. Sopivan pituisia patikointireittejä löytyy esimerkiksi Nummijärven, Kauhanevan, Lauhanvuoren ja Hyypänjokilaakson suunnalta, joissa on myös isommillekin ryhmille sopivia nuotiopaikkoja. Myös Sotkan kuntoilualueen laskettelurinne, kuntopolut ja kuntoportaat ovat oiva ympäristö ulkokuntoilulle. Kun haluat tehdä retken hyvässä huomassa ja saada lisätietoa luonnosta, varaa mukaan opas. Ota kaikki irti ulkoilusta varaamalla ryhmällesi ohjattuja liikuntapalveluja. Rennon ulkokuntoilun lopuksi maistuu makkaranpaisto, savusauna ja uinti.

Virkistävä hetki lähteellä
Virkistävä hetki lähteellä, kuva Pasi Talvitie.

Ylös tuoleista meillä tai teillä – ryhmäliikunta sisätiloissa

Hauskaa heittäytymistä etsiville erilaisia liikunnallisia ryhmähyvinvointipalveluja tarjoavat useat yritykset – halutessasi myös työpaikallasi.

Virkistysuimala-urheilutalo Virkun tiloihin kätkeytyy ryhmähyvinvointipalvelujen ihmemaa. Voit häätää roistoja Western-hengessä tai ampua riistaa ammuntasimulaattorissa, höystää ampumahiihtoharjoitukset hiihtosimulaattorilla tai harjoitella lyöntejä golf-simulaattorissa. Virkun tiloista löytyy keilahalli hohtokeilaratoineen ja anniskeluoikeuksineen, erilaisilla pinnoitteilla varustettuja tennis-, paini- ja urheilusaleja, punttisali, kokoustiloja, kahvio ja tietenkin uima-altaita saunoineen. Voit järjestää ryhmällesi räätälöidysti ohjattua liikuntaa, koulutusta tai hauskanpitoa simulaattoreilla.

 • Virkistysuimala-urheilutalo Virkun palvelut: simulaattorit, keilailu, tenniskenttä, kunto- ja liikuntasalit, välinevuokraus, uima-altaat, saunat, kokoustilat, kioski
 • Joko olet kokeillut padelia? Tenniksestä, sulkapallosta, squashista ja pingiksestä piirteitä lainannut laji on nyt hitti ja must-try. Padeliin pääsee kaikenkuntoiset aloittelijatkin helposti kiinni varsinkin, kun ryhmääsi ohjaa osaava valmentaja. Peliä syntyy heti ensimmäisellä kerralla. Tasokkaita padel-halleja on Kauhajoella kaksi, ja molempiin voi varata ohjattuja tutustumisia lajiin ryhmille. Padel Clubin upouusiin tiloihin voit varata myös tarjoilua. padelclub.fi sekä tehopadel.fi
 • Tankotanssia, ilmajoogaa tai perinteisempää ryhmäliikuntaa sisätiloissa: loistetraining.fi
 • Voimistelua telineillä: Kykydesign.fi järjestää ohjattua telinevoimistelua kaikenlaisille ja -ikäisille ryhmille vanhassa kyläkoulussa.
 • Kisailut ja leikkimieliset olympialaiset: joustavax.fi
 • Ammunta- ja hiihtosimulaattorit: kauhajoenkeilahalli.fi
 • Keilailu: kauhajoenkeilahalli.fi
 • Kuntosaleja Kauhajoella: Kuntosali BodySport, Fysiopower, Loistetraining ja Virkistysuimala Virkun kuntosali.

Luovuus lentoon – taide-, kulttuuri- ja ohjelmapalvelut

Ei hikeä eikä kyyneleitä! Kun haluat viedä ryhmäsi heittäytymään itse-tekemisen vietäväksi tai järjestää viihdyttävää ohjelmaa, jossa saa vain nojata taaksepäin ja nauttia, ovat hyviä vaihtoehtoja mm. seuraavat palvelut.

 • Taidesukellus®, kudonta tai erityisryhmien liikuntahetket: kykydesign.fi, Kaisa Isomäki.  Helposti lähestyttävät luovuustyöpajat sopivat elämys-, hyvinvointi- ja tiimipäiviin, erilaisiin juhliin ja tapahtumiin sekä kuntoutus-, vammais- ja vanhustyöhön. Osan ohjatuista palveluista voi toteuttaa myös digitaalisesti etänä.
 • Stand-up-koomikko ja -muusikko Ville Saarenketo saa suupielet hymyyn. villesaarenketo.com
 • Bändejä: bilebändi NE, Dream On
 • Sketsiryhmät: NeOn-teatteri

Kuka tahansa saa nopeasti kaunista aikaan ohjatussa maalaushetkessä

Rennosti yhdessä – saunaillat, yksityisjuhlat ja teemaruokailut

Jos sinulla on ryhmällesi ohjelmat omasta takaa ja kaipaat lähinnä rauhallisia ja tunnelmallisia tiloja hyvinvointi- tai suunnittelupäivälle, läksiäisille tai muille juhlille, vuokraa tiloiksi vaikkapa piilopirtti, tupa, rantasauna tai kartanomiljöö ja tilaa laadukkaat tarjoilut valmiiksi katettuna.

Kauhajoella on lukuisia ryhmien juhlille ja tapahtumille sopivia tiloja rennosta juhlalliseen. Tutustu tarjontaan sivullamme Vuokratilat, -välineet ja catering. Ravintolat löytyvät sivultamme Majoitus- ja ruokapalvelut.

Tietoa terveydestä ja luonnosta – luennot, kurssit

Erikoiset elämykset – useimmille ennen kokematonta

Hyvinvointielämyksissä pitää saada kokeilla jotain uutta. Vie porukkasi vaikkapa heittäytymään tankotanssin tai ilmajoogan pariin, kilpailemaan lännenkylän herruudesta tai maalaamaan ohjatusti omakuvan.