Menestyneiden urheilijoiden ja valmentajien palkitseminen

Kauhajoen hyvinvointilautakunta palkitsee vuosittain menestyneitä kauhajokisia urheilijoita ja ansioituneita valmentajia. Vuonna 2021 menestyneiden urheilijoiden palkitseminen tapahtuu vuoden 2022 helmi-maaliskuussa. Palkittavat kutsutaan tilaisuuteen henkilökohtaisella kutsulla ja tilaisuuteen kutsutaan myös palkittavien urheilijoiden seuran/jaoston puheenjohtaja.

Menestyneiden urheilijoiden ja ansioituneiden valmentajien palkitsemisohje 

Kauhajoen hyvinvointilautakunta palkitsee vuosittain menestyneet kauhajokiset urheilijat (kansainväliset kisamenestykset ja SM 1) ja ansioituneet valmentajat. Lisäksi palkitsemisessa huomioidaan nuoret urheilijat 13-15 -ikäisistä yleiseen sarjaan eli mitalisijat SM I-III. Mikäli kauhajoella ei ole ao. urheilulajin alaista liikuntajärjestöä tai sellaista lajia, että saavutus on em. mukainen, huomioi kaupunki urheilijan menestyksen, mikäli tieto urheilijan menestyksestä on esitetty hyvinvointijohtajalle.

Hyvinvointipalvelut pyytää kauhajokisilta liikuntajärjestöiltä ja -jaostoilta esitykset palkittavista hyvinvointilautakunnan käsittelyä varten 20.1.2022 mennessä. Esityksen palkittavasta voi tehdä sähköpostilla hyvinvointipalvelut@kauhajoki.fi tai osoitteeseen Kauhajoen kaupunki/Hyvinvointipalvelut, PL 500, 61801 Kauhajoki.

Esitykset Kunnon Kuntalaiseksi 2021

Kauhajoen hyvinvointilautakunta palkitsee vuosittain Kunnon Kuntalaiseksi valitun henkilön.

Kriteereinä valinnalle pidetään:
–     henkilö on kunnostautunut paikallisen kunto- ja terveysliikunnan toteuttajana ja/tai vaikuttajana
–     henkilöllä on mielellään useamman vuoden toimija tausta
–     eduksi katsotaan myös oma henkilökohtainen kuntoilu tai terveysliikunta

Hyvinvointipalvelut pyytää esitykset Kunnon Kuntalaisesta perusteluineen hyvinvointilautakunnan käsittelyä varten 20.1.2022 mennessä. Esityksen voi tehdä sähköpostilla hyvinvointipalvelut@kauhajoki.fi tai osoitteeseen Kauhajoen kaupunki/Hyvinvointipalvelut, PL 500, 61801 Kauhajoki.

Kirje/tiedote menestyneiden urheilijoiden ja ansioituneiden valmentajien palkitsemisesta sekä esityksistä Kunnon Kuntalaiseksi lähetetään tammikuun 2022 alussa järjestöjen ja jaostojen sähköpostiin.