Etusivu - Kolmihenkinen perhe ulkona

Asiakassopimusehdot

Voimassa 1.5.2021 alkaen

Palveluntarjoaja = Kauhajoen kaupunki / Virkistysuimala-urheilutalo Virkku, Urheilutie 3, 61800 Kauhajoki

1. Yleiset myyntiehdot

Näiden asiakassopimusehtojen sisältämät kohdat ovat myyntiehdot asiakkaan ja palveluntarjoajan välisessä kaupassa. Suorittaessaan maksun palveluistamme asiakas hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Sopimus syntyy, kun asiakas on suorittanut maksun ja palveluntarjoaja on sen vahvistanut. Palveluntarjoaja tiedottaa mahdollisista muutoksista asiakassopimusehdoissa viimeistään yhtä kalenterikuukautta ennen muutoksen voimaan astumista.

2. Kuukausi- ja sarjakortit ovat henkilökohtaisia

Sarja- ja kuukausipalvelut ladataan asiakastilille, johon liitetään neljä (4) euroa maksava asiakaskortti. Asiakaskortilla pääsee kulkemaan kulkuporteista tai itsepalvelupäätteen kautta uimaan, kuntosalille tai jumppaan ilman erillistä asiointia asiakaspalvelussa. Lisäksi verkkokaupasta voi ostaa tiettyjä palveluita suoraan omalle asiakastilille. Asiakaskorttia ja sen sisältämiä palveluita ei saa luovuttaa toisen käyttöön. Väärinkäyttö johtaa määräaikaiseen porttikieltoon. Mikäli ostetut palvelut halutaan siirtää kokonaan toisen henkilön käyttöön, asiaa voi tiedustella asiakaspalvelusta. Asiakaskorttimaksu (4 euroa) palautetaan asiakkaalle rahana kun kortti palautetaan kassalle.

3. Voimassaoloaika

Ostettujen palveluiden voimassaoloaika on 1 vuosi (365 pv) ostopäivästä ja käyntikerrat/-aika on käytettävä kokonaisuudessaan loppuun voimassaoloaikana. HUOM! Kampanjoilla ja tarjouksilla saattaa olla poikkeava voimassaoloaika.

4. Käyntiaika

Yhteen maksettuun liikuntakäyntiin on varattu harjoittelu-, peseytymis- sekä pukeutumisaikaa kaksi tuntia (portista sisään, portista ulos). Ryhmäliikuntaan pitää tulla paikalle hyvissä ajoin, viimeistään kymmenen minuuttia ennen tunnin alkamista. Muussa tapauksessa varattu paikka voidaan luovuttaa eteenpäin.

5. Palveluiden käyttö

Asiakastilille ostettua palvelua voi käyttää niissä palveluntarjoajan toimipisteissä, joissa sitä on tarjolla.

6. Maksaminen

Maksu voidaan suorittaa käteisellä (eurot), pankkikorteilla, Nets Oy:n luottokorteilla, ePassilla, Eazybreakilla, Edenred Finland Oy:n Virike-setelillä ja Edenred -kortilla, Smartum Oy:n Liikunta- ja Kulttuuriseteleillä, Saldolla ja SmartumPayllä, ja RJKuntoseteli Oy:n Tyky-Kuntosetelillä. Liikuntaedulla voi maksaa vain henkilökohtaisia liikuntapalveluja. Liikuntaeduilla voi maksaa ainoastaan hallin asiakaspalvelussa, liikuntaetuja ei voi muuttaa rahaksi eikä niistä palauteta rahaa. Lahjakortilla, joka on ostettu verkkokaupastamme tai asiakaspalvelustamme, voi maksaa vain hallin asiakaspalvelussa. Verkkokaupassa maksetaan Paytrail Oyj:n kautta käyttäen verkkopankkitunnuksia sekä/tai muita Paytrailin hyväksymiä maksuvaihtoehtoja. Verkkokauppaostoksia tehdessä tulee huomioida Verkkokaupan yleiset ehdot.

7. Pyhät ja poikkeuspäivät, huoltotauot sekä kesäaika

Emme hyvitä niitä kalenteripyhiä emmekä yksittäisiä poikkeuspäiviä, jolloin hallimme ovat suljettuina.

8. Kortin katoaminen

Jos asiakaskortti häviää, siitä tulee ilmoittaa meille välittömästi. Voimme sulkea hävinneen kortin ja siirtää sisällön uudelle kortille. Uusi kortti maksaa 4 euroa.

9. Lahjakortti

Lahjakortilla maksettaessa tulee lahjakortti esittää maksun yhteydessä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi. Lahjakortti on voimassa 6 kk (180 pv) ostopäivästä.

10. Sairastapaukset, muutot ja ostosten muutokset

Sairastapaukset (lääkärintodistus tai terveydenhoitajan/sairaanhoitajan todistus, minimi 7 vuorokautta), muutot yli 50 km etäisyydelle asuinpaikasta ja jo ostettujen palveluiden muutokset tai vaihdot käsittelemme tapauskohtaisesti. Ostosten muutoksista perimme käsittelymaksuna 10 euroa. Mahdolliset korvaukset suoritetaan siirtämällä jäljelle jäänyt maksu lahjakortille (Virkun palveluihin), jonka arvosta vähennetään käytetyt käyntikerrat ja palvelumaksu. Korvausta ei suoriteta mikäli palvelu on maksettu liikuntarahoilla tai muulla työnantajan myöntämällä edulla.

11. Tarjoukset

Tarjouksia ei voi yhdistää. Alennusprosentti tai euromääräinen alennus koskee vain normaalihintaisia palveluita, ei alennusryhmähinnoiteltuja tai jo alennettuja palveluita (mm. kesätarjoukset). Kausikohtaisilla palveluilla, kampanjoilla sekä tarjouksilla saattaa olla asiakassopimusehtojen lisäksi omat myyntiehtonsa tai poikkeava voimassaoloaika.

12. Peruutusehdot

12.1. Kurssit, uimakoulut, leirit sekä tapahtumat

Kaikista peruutuksista veloitamme 10 euron käsittelymaksun. Riippumatta siitä, onko osallistumismaksu suoritettu asiakaspalvelun tai verkkokaupan kautta, mahdollinen peruutus on tehtävä viikoa (7 pv) ennen kurssin, uimakoulun tai leirin alkamista. Tätä myöhemmin tehdyt peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan. Kaikkien tapahtumien ilmoittautumiset ovat sitovia, peruutukset vain sairaustodistuksella (kts. kohta 10). Sairastuessasi kurssin, uimakoulun, leirin tai tapahtuman alkamisen jälkeen tulee sairastumisesta ilmoittaa kyseisen kurssin, uimakoulun, leirin tai tapahtuman aikana.

Uimakouluilmoittautumisen mahdollinen peruutus tehdään uimakouluvastaavalle (uinniv@kauhajoki.fi). Kurssi-, leiri- sekä tapahtumailmoittautumisten peruutukset tehdään asiakaspalveluun 040-6747648, josta ne ohjataan eteenpäin oikealle taholle. Palveluntarjoajalla on oikeus perua asiakkaan varaus, jos palvelu (kurssi, uimakoulu, leiri, tapahtuma) joudutaan vähäisen osallistujamäärän tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi perumaan. Tällöin palautetaan kauppasumma täysimääräisenä tai vaihdetaan toiseen samanarvoiseen palveluntarjoajalta löytyvään palveluun.

12.2. Verkkokaupasta ostetut kerta-, sarja- & kuukausipalvelut (ryhmäliikunta, uinti, kuntosali)

Verkkokaupassa myynnissä olevat palvelut noudattavat yleisiä verkkokaupan ehtojamme. Verkkokaupastamme ostetuilla käyttämättömillä kerta-, sarja- & kuukausipalveluilla ei ole peruutusoikeutta perustuen kuluttajansuojalain 6 luvun 16 pykälään (kohta 11). Käyttämättömien ostosten muuttamisesta toiseksi veloitamme 10 euron käsittelymaksun.

12.3. Personal trainer, kuntosaliohjaukset sekä testit

Mikäli asiakas ei pääse ohjaukseen tai testiin sovittuna ajankohtana, siitä tulee ilmoittaa mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen ohjaus- tai testiajankohtaa. Myöhemmin tehdyt peruutukset vain sairaustodistuksella (kts. kohta 12). Peruuttamatta jätetyt ohjaus- ja testikerrat tulkitaan käytetyiksi.

 

13. Ikärajat eri palveluihin

Alle 10-vuotias tai uimataidoton pääsee uimaan vain vähintään 15-vuotiaan uimataitoisen henkilön kanssa. Kahdeksan vuotta täyttänyt voi tulla yksin uimaan, jos hän osaa. Yli 7-vuotiaat menevät oman sukupuolen pukuhuoneisiin. 25 metrin uiminen edellyttää vähintään 25 metrin uimataitoa.

Kuntosalille sekä ryhmäliikuntaan ikäraja on 15 vuotta. Pienet lapset eivät saa oleskella kuntosalilla turvallisuussyistä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.