Liikuntakampanjat

Polkupyöräilyn valtakunnallinen kilometrikisa 1.5. – 22.9.2022

Kilometrikisa on käynnissä 1.5.-22.9.2022. Siihen voi ilmoittautua koko kesän ajan, joten mukaan ehtii vielä hyvin. Poljetut kilometrit ja minuutit on mahdollista merkitä kalenteriin takautuvasti 1.5.2022 alkaen.

Kauhajoki on mukana kuntasarjassa, jossa kisaavat kunnat. Jokainen polkija, joka on tallentanut tiedon omasta henkilökohtaisesta kotikunnastaan omiin tietoihinsa, alkaa automaattisesti kartuttamaan myös oman kuntansa kilometrisaldoa. Tulokset saadaan jakamalla kunnan yhteenlasketut kilometrit kunnan asukasluvulla. Kilometrien ja/tai minuuttien syöttäminen Kilometrikisaan edellyttää omien tunnusten luomista sekä kotipaikkakunnan merkitsemistä tietoihinsa.

Osallistumaan pääset osoitteessa https://www.kilometrikisa.fi/

Päästäksesi syöttämään kilometrejä tarvitset seuraavat tiedot: Joukkueen nimi: Kauhajoen kaupunki Osallistumiskoodi: kauhajoki2022

Palkinnot ja arvonnat 

Kilometrikisan pitkään jatkuneisiin perinteisiin on kuulunut arpoa kaikkien osallistuneiden kesken pyöräilyaiheisia palkintoja. Myös tänä vuonna yhteistyökumppanimme ovat lahjoittaneet kisaan loistavia palkintoja. Arvottavana on muun muassa viisi Tunturin Climate Cycling Poni -pyörää sekä viisi Polarin lahjoittamaa Polar Pacer -kelloa.  Arvontaan osallistuu jokainen kilometrien kerryttämiseen osallistunut henkilö! Kisan lopuksi palkitaan sarjojen eniten minuutteja ja kilometrejä polkeneet joukkueet.

​​​​​​​Pyöräilyn iloa!

Kauhajoki liikkuu -kampanja 30.5.-11.9.2022

Kauhajoki liikkuu -kampanja on käynnissä 30.5.-11.9.2022. Kampanjasuoritukseksi lasketaan kaikki liikunta, voit siis liikkua juuri sinulle sopivalla tavalla ja haluamasi matkan tai ajan.
Liikuntasuoritukset merkataan liikuntalaatikosta löytyvään vihkoon. Merkkauspaikkoja on Virkussa ja Hämes-Havusessa.
Kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan kuukausittain Kauhajoki-tuotteita, Virkistysuimala Virkun vapaalippuja sekä muita tuotepalkintoja. Loppuhuipennuksena arvomme kaikkien tapahtumaan osallistuneen kesken polkupyörän ja se luovutetaan voittajalle Kauppojen Kauhajoki -tapahtumassa pe 16.9.2022.
Lisätietoja Facebookissa: Kauhajoki liikkuu -kampanja