Vauvauinti

Uinti kehittää vauvaa! Vauvauinti sopii lähes kaikille, se kehittää vauvan motorisia taitoja, antaa uusia elämyksiä ja tarjoaa koko perheelle viihtyisän ja yhteisen harrastuksen.

Vauvauinti on vauvojen ja vanhempien yhteinen, koulutetun ohjaajan valvoma monipuolinen leikkihetki lämmitetyssä vedessä. Ihanteellisin vauvauinnin aloittamisikä on vähintään kolme kuukautta. Silloin lapsen valveillaoloaika on tarpeeksi pitkä ja hän jaksaa liikkua enemmän. Yläikärajaa vauvauinnin aloittamiselle ei ole. Lapsen tulee painaa vähintään 5 kg, jotta hän pysyy lämpimänä +32 asteisessa vedessä.

  • Uusien aloittavien perheiden  tulee osallistua aina ennen vauvauintien aloittamista vauvauinti-­infoon!
  • Syyskauden 2023 vauvauinti-infon ajankohta ilmoitetaan elokuun aikana.

Kevätkausi 2023, kausi päättynyt. Jatketaan taas ensi syksynä.

Virkun vauva- ja perheuintikausi.  Aloittavien vauvojen ryhmä on tarkoitettu alle 1-vuotiaille lapsille. Tarkoituksena on totuttaa vauva ja hänen vanhempansa vesielementtiin etenemällä vauvan ehdoilla. Aloittavien vauvojen ryhmä I, klo 9.30-10.00 kokoontuu 14.1.-25.2. välisen ajan ja tämän jälkeen jatkamme yhdellä aloittavien vauvojen ryhmällä klo 10.00-10.30. Jatkavat vauvat on tarkoitettu aiemmin aloittavien vauvauintiryhmään osallistuneille perheille. Suositeltava ikä jatkaviin vauvoihin on 9 kk – 1,5 v. Jatkavien ryhmässä hyödynnetään mm. vauvauinnissa opittua sukellustaitoa. Perheuintiin voi osallistua koko perhe; vauva, sisarukset ja aikuiset.

Aikataulu

Klo 9.30-10.00 aloittavat vauvat ryhmä I (ennakkoilmoittautuminen) 14.1.-25.2

Klo 10.00-10.30 aloittavat vauvat ryhmä II (ennakkoilmoittautuminen)

Klo 10.30-11.00 jatkavat vauvat

Klo 11.00-11.45  perheuinti

 

Lippuvaihtoehdot:

Uintilippuja voi ostaa joko kertalippuina tai 5 kerran sarjalippuna (pääset jonottamatta seuraavilla kerroilla).

  • 1 kerran lippu 2 + 1, voimassa 3kk ostopäivästä: 12 euroa
  • 5 kerran lippu 2 + 1 , voimassa 12 kk ostopäivästä: 60 euroa + 4 euron ladattavan kortin panttimaksu
  • Lisälapset:  3 euroa/lapsi/kerta

Lisätiedot

  • Vauvauintimaksu on perhekohtainen, mutta kuitenkin niin, että toisen vanhemman tilalla altaaseen voi tulla joku toinen aikuinen (mummi, kummi, eno ym.).
  • Ohjaajina toimivat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) kouluttamat vauva­- ja perheuinninohjaajat: Niina Mustajärvi, Outi Saari ja Mari Kiukkonen-Gazdali.

Kauhajoen vauvauimarit

Löydät meidät myös Facebookista:

Kirjaudu Facebookiin, hae Kauhajoen vauvauimarit -ryhmä ja seuraa toimintaamme! 🙂