Vauvauinti

Uinti kehittää vauvaa! Vauvauinti sopii lähes kaikille, se kehittää vauvan motorisia taitoja, antaa uusia elämyksiä ja tarjoaa koko perheelle viihtyisän ja yhteisen harrastuksen.

Vauvauinti on vauvojen ja vanhempien yhteinen, koulutetun ohjaajan valvoma monipuolinen leikkihetki lämmitetyssä vedessä. Ihanteellisin vauvauinnin aloittamisikä on vähintään kolme kuukautta. Silloin lapsen valveillaoloaika on tarpeeksi pitkä ja hän jaksaa liikkua enemmän. Yläikärajaa vauvauinnin aloittamiselle ei ole. Lapsen tulee painaa vähintään 5 kg, jotta hän pysyy lämpimänä +32 asteisessa vedessä.

  • Uusien aloittavien perheiden  tulee osallistua aina ennen vauvauintien aloittamista vauvauinti-­infoon!
  • Syyskauden 2024 vauvauinti-infosta tulossa lisätietoa elokuussa

Syyskausi 2024

Lisätietoa syyskauden 2024 aloituksesta tulossa elokuussa..
Aloittavien vauvojen ryhmä on tarkoitettu alle 1-vuotiaille lapsille. Tarkoituksena on totuttaa vauva ja hänen vanhempansa vesielementtiin etenemällä vauvan ehdoilla.  Jatkavat vauvat on tarkoitettu aiemmin (syksy 2023) aloittavien vauvauintiryhmään osallistuneille perheille. Suositeltava ikä jatkaviin vauvoihin on 9 kk – 1,5 v. Jatkavien ryhmässä hyödynnetään mm. vauvauinnissa opittua sukellustaitoa. Perheuintiin voi osallistua koko perhe; vauva, sisarukset ja aikuiset. Jatkaviin vauvoihin ja perheuintiryhmiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Vauvauinti-infossa jaetaan ilmoittautumislomake, joka tuodaan täytettynä ensimmäiselle uintikerralle (aloittavien vauvojen ryhmä).

Aikataulu:

Klo 9.30-10.00 aloittavat vauvat

Klo 10.00-10.30 jatkavat vauvat (kevätkaudella 2024 aloittaviin osallistuneille perheille)

Klo 10.30-11.15 perheuinti

Aloittavien ja jatkavien vauvojen ryhmään ei voi ottaa isompia sisaruksia mukaan vaan näissä tilanteissa osallistutaan aina perheuintiin.

 

Lippuvaihtoehdot:

Uintilippuja voi ostaa joko kertalippuina tai 5 kerran sarjalippuna (pääset jonottamatta seuraavilla kerroilla).

  • 1 kerran lippu 2 + 1, voimassa 3kk ostopäivästä: 12 euroa
  • 5 kerran lippu 2 + 1 , voimassa 12 kk ostopäivästä: 60 euroa + 4 euron ladattavan kortin panttimaksu
  • Lisälapset:  3 euroa/lapsi/kerta

Lisätiedot

  • Vauvauintimaksu on perhekohtainen, mutta kuitenkin niin, että toisen vanhemman tilalla altaaseen voi tulla joku toinen aikuinen (mummi, kummi, eno ym.).
  • Vauvauintiaamuina ulko-ovet avautuvat klo 9.00
  • Ohjaajina toimivat Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) kouluttamat vauva­- ja perheuinninohjaajat: Niina Mustajärvi, Outi Saari ja Mari Kiukkonen-Gazdali.

Kauhajoen vauvauimarit

Löydät meidät myös Facebookista:

Kirjaudu Facebookiin, hae Kauhajoen vauvauimarit -ryhmä ja seuraa toimintaamme! 🙂