Nuorisoryhmä nuotion ympärillä.

Ryhmätoiminta

Valokyltti, jossa lukee "sinä riität."

Etsivän nuorisotyön avoin ryhmä

Kaipaatko ikäistäsi seuraa? Ajanvietettä iltoihin? Hengailua ja rentoa oleilua? Kokemuksia ja elämyksiä, joihin yksin ei huvita tai ole mahdollisuutta mennä?

Etsivän nuorisotyön ryhmä kokoontuu Nuorisotalo Räimiskällä 2-3 viikon välein, pääsääntöisesti keskiviikkona klo 17-19. Voit tulla tutustumaan ryhmään ja päättää sen jälkeen, haluatko jatkaa ryhmässä. Ryhmän toimintaa suunnitellaan yhdessä ryhmäläisten kanssa. Lisäksi ryhmässä käydään läpi vaihtuvia teemoja kuten: arjenhallinta, omat vahvuudet, ravinto, uni, rahankäyttö, vapaa-aika jne.

 

Hyvä Päivä-ryhmä Syyskuussa 2021

Syyskuussa starttaa ensimmäinen Hyvä Päivä-ryhmä. Ensimmäinen ryhmäkerta on torstaina 2.9. klo 12 alkaen Nuorisotalo Räimiskän 2.kerroksessa.

Hyvä päivä-ryhmä on suunnattu alle 30-vuotiaille nuorille, jotka ovat koulutuksen ja työelämän ulkopuolella. Ryhmässä jutellaan arjesta, ruoasta, liikkumisesta, terveydestä ja elämästä yleensä. Jokaisella ryhmäkerralla valmistetaan yhdessä maittavaa kotiruokaa tai välipalaa.

Osallistuminen on maksutonta. Tapaamisia on yhteensä 10 kertaa.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot meiltä etsiviltä. Lisätietoja myös Hyvä päivä-konseptin nettisivuilta https://hyvapva.fi/ ja oikeassa sivupalkissa olevasta esitteestä (liite).

Jos ryhmätoiminta kiinnostaa, ota rohkeasti meihin yhteyttä!