Ryhmäkuvaukset

Vesi tutuksi uimakoulu: Ensimmäinen askel uinninopetukseen. Uimakoulu on tarkoitettu 4-vuotta täyttäneille ja vanhemmille lapsille, jotka eivät vielä uskalla kastaa päätä veteen tai sukeltaa.

Vesipeuhu uimakoulu: Lapsille, jotka kulkevat vedessä jo itsenäisesti ja uskaltavat kastaa pään veteen. Uimakoulussa edetään leikkien kautta kohti uinnin alkeita.

Vesipeto uimakoulu: Lapsille ja nuorille, joiden kanssa harjoitellaan jo uinnin alkeita (liuku, potkut, myyräuinti ja alkeisselkä) pelejä ja leikkejä unohtamatta.

Vesihirmu uimakoulu: Lapsille ja nuorille, jotka jo omaavat alkeisuimataidon (10m), mutta vielä aristelevat isossa altaassa uimista tai eivät vielä jaksa uida yhtäjaksoisesti 25m ilman apuvälinettä. Uimakoulu aloitetaan terapia-altaassa (syvyys 1,2-1,35m) ja loppuviikkoa kohden pyritään yhä enenevissä määrin siirtymään isoon altaaseen. Tämä uimakoulu on erityisesti suunniteltu niille lapsille, jotka ovat syksyllä siirtymässä 3-luokalle ja tarvitsevat vielä harjoitusta isossa altaassa uimisesta ennen koulu-uintien alkamista.

Vesitaituri: Uimataitoisille lapsille, jotka jaksavat jo uida 25 m yhtäjaksoisesti ilman apuvälinettä. Ohjelmassa  mm. uimahyppyjä, temppuilua, vesipelejä ja -leikkejä, uinnin tekniikkaa ja vesipelastusta. Opetus tapahtuu pääasiassa isossa altaassa.

Lapsi-aikuinen uimakoulu: Uimakoulu on tarkoitettu lapselle sekä aikuiselle (esim. äiti, isä, isovanhempi, kummi). Uimakoulussa opetellaan uinnin alkeita ns. ”leikkien uimaan” oman aikuisen kanssa.  Tarkoituksena antaa aikuiselle tietoa ja taitoja, miten opettaa lasta uimaan. Tarkoitettu aroille ja uimataidottomille 4 – 6 -vuotiaille lapsille. Hinta molemmilta yht. 45 €.

Merenneito uimakoulu:  Tarkoitettu 9-12 – vuotiaille uimataitoisille lapsille. Uimakoulussa tutustutaan merenneito uinnin tekniikkaan, temppuillaan ja sukelletaan paljon. Ei vaadi omaa merenneitopyrstöä, mutta oman pyrstön voi halutessaan ottaa mukaan.

 

Uimakoulujen hinnat:  45 € / osallistuja

Uimakouluun tarvitsee mukaan uikkarit, pyyhkeen, pefletin sekä uimalasit (lainalaseja ei riitä kaikille). Pyydämme, että vanhemmat huolehtivat jo ennen uimakoulua lasten pitkät hiukset kiinni.

Kauhajoen kaupunki on vakuuttanut kaupungin asukkaat kaupungin järjestämissä tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Muiden paikkakuntien osallistujat eivät kuulu tämän vakuutuksen piiriin.