Valkoisen puun käsintehtyjä keraamisia astioita

Shoppailu ja paikalliset tuotteet

Kauhajoki on Suupohjan seutukunnan kaupallinen keskus, ja täällä on pikkukaupungiksi todella monipuoliset kaupalliset palvelut. Suurin osa kauppaliikkeistä sijaitsee keskustassa Topeekan ja Puistotien varrella, mutta hyviä shoppailukohteita on myös ydinkeskustan ulkopuolella. Jos esimerkiksi harrastat käsitöitä, seuraa käsityöharrastajien muurahaispolkua Tapion lankakauppaan Päntäneelle. Moottoripyöristä ja mönkijöistä tykkäävät suuntaavat Loukkomotorsin lippulaivamyymälään Lellavalle (Moottoritie 2).

Jos haluat ostaa viemisiksi nimenomaan kauhajokelaisia tuotteita, on hyviä vaihtoehtoja Valkoisen puun keramiikka sekä Kauhajoki-tuotteet, kuten tarjottimet, mukit ja kassit, joita myyvät mm. Info Kirjakauppa ja  Sisustus- ja väritalo Luksel Oy. Info Kirjakaupan tarjonnassa on myös Kauhajoella valmistetut Punatuli-kynttilät, laaja valilkoima kotiseutukirjoja ja Kauhajoki-lähtöisen taiteilijan Catherine Sillanpään tekemiä kortteja.

Markettien hyllyltä löytyvät Kauhajoella valmistetut superfoodit Valo 24 pellava- ja marjarouhetuotteet (Oy Linseed Protein Finland Ltd) sekä Kukkasmäen marjatilan mehut ja hillot. Kauhajoella valmistetaan myös Koiviston korput, Korpelan lihatuotteet ja Laidun Hereford Oy:n maukkaat hampurilaispihvit. Paikallisia läpiekologisia ja -eettisiä ylämaankarjan luomulihatuotteita myy suoraan tilalta Riverhill’s Highland -karjatila Hyypänjokilaaksossa. Paikallista tuotantoa edustaa tietysti myös design-huonekaluteollisuutemme kuten Adea, Anttiina ja Topeekan kaluste. Jos sinulla sattuu olemaan peräkärryt matkamuistojen kärräämiseen kotiin…

Kauhajoki-aiheisissa tuotteissa toistuu pohjalaisteemat

Hyvä keino tutustua Kauhajoen kaupalliseen tarjontaan on ladata älylaitteeseesi Kauhajoki-Äppi -sovellus, jonka avulla saat viimeisimmät tiedot tarjonnastamme.

Keramiikka, matkamuistot, käsityöt

Käsityötarvikkeet, kankaat

Naisten ja miesten vaatteet

Kaikenikäisten vaatteet

  • Citymarket
  • S-market
  • Halpa-Halli
  • Tokmanni

Kengät

Korut, lahjatavarat

Urheiluvarusteet

Leipomot

Moottoriurheilutarvikkeet

Suoramyynti tiloilta

Kirpputorit

Sisustus, antiikki

Kirjat ja kirjakauppatavarat, Kauhajoki-tuotteet, kotiseutukirjat