Messukävijät

Tälle sivustolle on koottu kattava tietopaketti Ruokamessujen messukävijöille. Löydät tiedot mm. lippujen hinnoista ja messubussin reitistä. Lisää tietoja, kuten messujen päiväkohtainen ohjelma-aikataulu, messualueen ruokapaikat ja viikonlopun oheistapahtumat julkaistaan messujen lähestyessä.

Perustiedot

Aika: 1.-3.9.2023 klo 10-17

Paikka: Hämes-Havusen talonpoikaistalo, Koskenkyläntie 312, 61800 Kauhajoki

Lippujen hinnat:
Aikuiset 12 €
Opiskelijat ja eläkeläiset 10 € (kortti esitettävä)
Lapset 7-15-v. 5 € (lapset alle 7-v. vanhempien mukana ilmaiseksi)
Ryhmät (vähintään 10 henkilöä) 10 € / hlö (kuski ja ryhmänjohtaja ilmaiseksi)
Perhelippu 25 € (2 aikuista + 1-5 lasta 7-15-v.)

Messukassi: Messuportilla jaetaan ilmainen messukassi jokaiselle messuvieraalle.

Ilmainen parkkipaikka messualueella: Hämes-Havusen talonpoikaistaloa ympäröivillä viljapelloilla on messuparkki ja se on messukävijöille ilmainen

Muuta huomioitavaa: Messualueella ei ole pankkiautomaattia, joten suosittelemme varaamaan käteistä mukaan. Messualue ei valitettavasti ole esteetön, sillä historiallisissa pohjalaisrakennuksissa on korkeita kynnyksiä ja kapeita portaita. Lemmikit eivät ole sallittuja messualueella, poikkeuksena merkityt opaskoirat.

Messubussi

Ilmaiset messubussit palvelevat messukävijöitä koko Ruokamessuviikonlopun. Messubusseina toimivat pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Veljekset Viitalan linja-autot ja heidän luotettavat kuljettajansa. Kahta reittiä kulkevat linja-autot kuljettavat messuvieraat turvallisesti messupaikalle Hämes-Havuseen ja sieltä taas reitin varrelta kyytiin nousseet takaisin omille pysäkeilleen ja keskustan parkkialueille.
veljeksetviitala.com

Oheistapahtumat ja vierailukohteet

Erilaiset oheistapahtumat ja messualueen ulkopuolella sijaitsevat vierailukohteet ovat kuuluneet Ruokamessuviikonlopun ohjelmaan jo 1990-luvun lopulta lähtien. Ruokamessut levittäytyvät näin ympäri Kauhajokea, ja tekemistä löytyy moneen makuun!