Oheistapahtumat ja vierailukohteet

Oheisohjelmat messuviikonvaihteen aikana Kauhajoella:

La-su 2.-3.9. Kauhajoen pelikentällä pelataan MessuCup jo 27. kerran

Ilmoita joukkueesi mukaan osoitteessa: https://messucup.torneopal.fi

Lue lisää: https://www.facebook.com/KauhajokiFutis/

 

La 2.9. klo 16.00. konsertti Kauhajoen kirkossa esiintyy Pohjanmaan evankelinen puhallinorkesteri. Ohjelma 10€, vapaa pääsy.

Pohjanmaan evankelisen puhallinorkesterin toiminta alkoi vuoden 1994 lopulla, ja orkesterin pääperiaatteeksi sovittiin: MUSIIKKI TULEE SOIMAAN JUMALAN KUNNIAKSI. Soittajia orkesterissa on mukana laajalta alueelta Pohjanmaalta ja Etelä-Pohjanmaalta. Tällä hetkellä orkesterissa mukana noin 20 aktiivista soittajaa.

Orkesteri on oman alueen esiintymisien lisäksi, tehnyt useita esiintymismatkoja Ruotsiin ja Viroon sekä Amerikan mantereelle. Ohjelmisto koostu lähinnä hengellisestä musiikista käsittäen mm. n. 200 Virsikirjan virttä ja n. 150 laulua Siionin Kanteleesta. Nuotistossa on myös kirkkomusiikkia ja klassista musiikkia. Myös isänmaallista musiikkia kuuluu orkesterin ohjelmistoon.

Orkesteria johtaa dir.mus. Aatos Ilomäki Kurikasta. Hänellä on takanaan merkittävä ura sotilassoittajana ja klassisen musiikin orkesterien soittajana.

 

Su 3.9. klo 9. Kauhajoen seurakunnan jumalanpalvelus Ruokamessujen isossa messuteltassa. Linja-autokuljetus. www.kauhajoenseurakunta.fi

 

Vierailukohteet messuviikonvaihteen aikana:

Forsfood Oy

Kauhajoella toimiva perheyritys, jolla on vahva ammattitaito ja osaaminen elintarviketeollisuuden laitteiden valmistajana vuodesta 1991. Yritys on johtava vihannesten ja juuresten käsittelylaitteiden valmistaja Suomessa.

Avoinna messujen aikaan pe 1.9.2023 klo 10-16.

Forsfood Oy | Facebook

www.forsfood.fi


Lankatalo Tapion kauppa

Käsityöntekijöiden paratiisi Kauhajoen Päntäneellä. Suuresta myymälästä löytyy mm. neulelankoja, kudontalankoja, matonkuteita, käsityötarvikkeita, jne.

Avoinna messujen aikaan 1.-.3.9.2023 pe 9-18, la 9-18 ja su 9-16.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100064482440352

www.lankatalo.net

 

Tuppu-Kaluste

Kauhajoella toimiva Tuppu-Kaluste on perustettu vuonna 1985. Kivijalkamyymälä ja verkkokauppa tarjoaa jokaiselle jotakin. Messuviikonvaihteen aikaan hyviä tarjouksia!

Avoinna messujen aikaan 1.-3.9.2023 pe 9-20, la 9-17 ja su 10-18.

https://www.facebook.com/tuppukaluste

www.tuppukaluste.fi

 

Alpon savanni

Alpon savannilla opastettuja kierroksia, joissa kerrotaan ITE-taiteilija Alpo Koivumäestä, hänen taiteestaan sekä veistospuistosta. Savannin galleriassa on naivistisen ITE-taiteilija Esa Leppäsen näyttely. Alpon savanni, Savannin galleria ja kahvila ovat auki ke-su klo 11-20.

Ryhmät varauksesta puh. 0503089304.

alponsavanni.fi

https://www.facebook.com/alponsavanni

https://www.instagram.com/alponsavanni_veistospuisto/