Kauhajoen kaupunki etsii kunnaneläinlääkärin kesäsijaisia

Tule kunnaneläinlääkärin kesäsijaiseksi Kauhajoen kaupungin palvelukseen. Ympäristöpalvelujen yhteistoiminta-alue muodostuu Kauhajoen kaupungin sekä Isojoen, Karijoen ja Teuvan kuntien yli 20 000 asukkaan alueesta, joka sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla, kantatie 67 varrella, Seinäjoen länsipuolella.

Haemme kahta kunnaneläinlääkärin kesäsijaista kesä-, heinä- ja elokuuksi, ensisijainen toimipiste on Kauhajoen kaupungin 2-3 eläinlääkärin vastaanotto. Tehtäviin kuuluu päiväpraktiikan ohella arki- ja viikonloppupäivystyksiä. Yhteistoiminta-alueella työskentelee 5 praktikkoeläinlääkäriä, eläintenhoitaja ja valvontaeläinlääkäri.

Mikäli sinua kiinnostaa myös lyhyempi sijaisuus, älä epäröi ottaa yhteyttä. Avustamme vuokra-asunnon hankinnassa.

Palkka eläinlääkärin praktiikkaoikeudet omaavalle opiskelijasijaiselle on 2900 €/kk, ja mikäli olet jo valmistunut eläinlääkäriksi, käytettävissä on 1420 €:n rekrytointilisä kolmen ensimmäisen työssäolokuukauden ajan. Päivystyskorvaukset ylittävät 1,5-kertaisesti nykyisen LS:n tuntihinnan.

Täytämme sijaisuuksia heti, kun sopivia hakijoita löytyy. Ota yhteyttä vastuueläinlääkäri Jaana Alhoon tai ympäristöpäällikköön ja kysy lisää tai lähetä kirjallinen hakemus ja CV osoitteeseen: raija.potila@kauhajoki.fi, otsikkona ”eläinlääkärin kesäsijaisuus”.  Kuntarekryn hakulomaketta ei tarvitse täyttää.

Lisätietoja antavat vt. Ympäristöpäällikkö Raija Potila, raija.potila@kauhajoki.fi, 040-7061106 ja vastuueläinlääkäri Jaana Alho, jaana.alho@kauhajoki.fi, 0400-363168.

Kauhajoen kaupunki, ympäristöpalvelut