Varhaiskasvatuksen opettajien ja/tai varhaiskasvatuksen sosionomien toimet

Kauhajoen kaupungin varhaiskasvatuspalvelut hakee

varhaiskasvatuksen opettajia ja/tai varhaiskasvatuksen sosionomeja

vakituisiin ja määräaikaisiin toimiin

Työsuhteiden alkamisajankohta on 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatuksen opettajana työskentelet lapsiryhmän pedagogisena asiantuntijana. Opettajana vastaat ryhmän pedagogiikan suunnittelusta, arvioinnista ja kehittämisestä sekä johdat tiimin pedagogista työtä. Opettajana toteutat lapsen tarvitsemaa tukea inklusiivisten periaatteiden mukaisesti yhdessä tiimin kanssa. Tuen suunnittelussa ja arvioinnissa teet yhteistyötä varhaiskasvatuksen erityisopettajan kanssa.

Varhaiskasvatuksen sosionomina suunnittelet, arvioit ja toteutat varhaiskasvatuksen pedagogista toimintaa ja tuet lapsen yksilöllistä oppimista yhdessä tiimin kanssa. Erityisosaamisellasi tuot yhteisöllisiä, yhteiskunnallisia ja sosiaalipedagogisia näkökulmia pedagogiseen työhön.

Monipuolisen ja mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme ammattimaisen henkilöstön sekä esihenkilön tuen. Kannustamme ylläpitämään ja kehittämään osaamista tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia sekä panostamme henkilöstön työhyvinvointiin. Arvostamme hakijan vastuullista työotetta, aloitteellisuutta, joustavuutta sekä hyviä valmiuksia tiimityöhön. Pidämme tärkeänä sensitiivistä vuorovaikutusta ja positiivista suhtautumista lapsiin, perheisiin ja työkavereihin.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimukset ovat varhaiskasvatuslain (540/2018 26§) mukaan. Varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuusvaatimukset ovat varhaiskasvatuslain (540/2018 27§) mukaan. Mikäli päteviä hakijoita ei ole, huomioidaan myös ko. tehtävään valmistuvat hakijat.

Opettajan toimen palkkaus määräytyy OVTES osio G mukaan. Varhaiskasvatuksen sosionomin palkkaus määräytyy KVTES liite 5 mukaan. Työsuhteissa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Toimeen valittujen tulee ennen työn aloittamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi) mukainen rikosrekisteriote. Kauhajoen kaupunki on savuton työpaikka. Mikäli tulet valituksi ja haluat muuttaa Kauhajoelle, avustamme ja tuemme asunnon löytämisessä kohdallasi.

Haethan tehtävää pian, haastatteluja järjestetään jo hakuaikana ja tehtävät täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakemus tehdään ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta tai lähetetään varhaiskasvatusjohtajalle joko sähköisesti varhaiskasvatus@kauhajoki.fi tai postitse Kauhajoen kaupunki, varhaiskasvatusjohtaja Kirsi Koski-Säntti, PL 500, 61801 KAUHAJOKI. Hakemuksia ei palauteta. Hakemukset tulee jättää viimeistään pe 17.5.2024 klo 15.00 mennessä.

Toimia koskevat tiedustelut varhaiskasvatusjohtaja Kirsi Koski-Säntti p. 0400 683 307

e-mail: etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi

Kauhajoella 30.4.2024

varhaiskasvatusjohtaja