Luonnontuotteista liiketoimintaa -seminaari Kauhajoella

Mediatiedote julkaistu 16.5.2024

Kauhajoen kaupunki järjestää Ruokamessuseminaarin Hämes-Havusessa torstaina 23.5.2024 klo 9.00–12.00. Tänä vuonna seminaari järjestetään 32. kerran ja aiheina on muun muassa, luonnontuotteiden hyödyntäminen elintarvikealalla, Geofood -luonnontuotteiden alueellinen brändääminen sekä ruoka- ja palvelutuotteiden kehittäminen villiruoasta.

Ruokamessuseminaarin tuottaa Kauhajoen Ruokamessut ja Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin luonnontuotealan täydennyskoulutushanke. Lisäksi seminaaria ovat järjestämässä myös Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksi ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu.

”Tänä vuonna seminaari järjestetään Ruokamessujen tapahtumapaikalla Hämes-Havusen upeassa miljöössä. Tämän vuoden seminaarin teemana on Luonnontuotteista liiketoimintaa, joka liittyy myös syksyn Ruokamessujen teemaan Luonto lautasella. Toivomme seminaarin aiheista kiinnostuneita varaamaan kalenterista aikaa 23.5. aamupäivälle.” Kertoo Ruokamessujen messupäällikkö Riitta Alapiha.

Lisätietoja Ruokamessuseminaarista osoitteessa: https://kauhajoki.fi/tyo-ja-yrittajyys/ruokamessut/ruokamessuseminaari/

Kauhajoen Ruokamessut on Kauhajoen kaupungin hallinnoima tapahtuma. Ruokamessut järjestetään 30.8.-1.9.2024 perinteikkäästi Hämes-Havusen talonpoikaismiljöössä. Tapahtuma kerää vuosittain keskimäärin 13 000 kävijää ja yli 150 näytteilleasettajaa. Ruokamessut tarjoaa tuoreen kattauksen koko elintarvikeketjun vaiheista: vireän kohtaamispaikan ruoka-alan yrityksille, yrittäjille, kehittäjille ja messukävijöille. Messujen aikaan vauraassa ruokapitäjässä järjestetään oheistapahtumia, mm. Messucup 2024 ja Kauhajoen seurakunnan kirkkokonsertti. Kolmepäiväinen ruokatapahtuma järjestetään tänä vuonna 32. kerran. www.ruokamessut.fi