Taiteen perusopetuksen päätoiminen tuntiopettaja / Kansalaisopisto

Kauhajoen kansalaisopistossa on haettavana

Taiteen perusopetuksen päätoiminen tuntiopettaja toistaiseksi 1.8.2024 lukien.

Kauhajoen kansalaisopiston lasten ja nuorten taidekoulu tarjoaa yleisen oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta kuvataiteessa. Taiteen perusopetus on ensisijaisesti lapsille ja nuorille tarkoitettua, vuosittain tasolta toiselle etenevää koulutusta. Etsimme opettajaa vastaamaan lasten ja nuorten kuvataiteen opetuksesta, hallinnosta ja kehittämisestä sekä vapaan sivistystyön kurssien suunnittelusta.

Haemme henkilöä, joka tuntee kuvataiteen kenttää ja jolla on monipuolista kokemusta lasten ja nuorten kanssa toimimisesta. Eduksi voidaan katsoa kokemus kansalaisopistossa opettamisesta, taitto- ja kuvanmuokkausohjelmien hallitseminen ja/tai muu työnkuvaa tukeva kokemus hyvinvointipalveluiden aloilta.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) 6 luvun 20§ mukaisesti. Taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän opetuksen antamiseen on kelpoinen henkilö, jolla on soveltuva alan korkeakoulututkinto, asianomaisen taiteenalan vähintään opistoasteinen opettajantutkinto, asianomaisen taiteenalan opettajan kelpoisuus, asianomaiselle taiteenalalle soveltuva muu koulutus tai alalla työskentelyn kautta hankittu riittäväksi katsottu pätevyys.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus ovat kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaiset. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valinnan suorittamisesta.

Hakemukset (sisältäen CV:n ja tärkeimmät pätevyyden ja työkokemuksen osoittavat todistuskopiot) lähetetään ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta tai lähetetään joko sähköisesti hyvinvointipalvelut@kauhajoki.fi tai postitse Kauhajoen kaupunki, Kansalaisopisto, PL 500, 61801 KAUHAJOKI.

Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 27.5.2024 klo 15.00.

Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta.

Kauhajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja:
Opistojen vs. rehtori Varpu Sankelo, puh. 040 184 0113, etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi
Opistosihteeri Kaarina Tuomola, puh. 046 851 1942, etunimi.sukunimi@kauhajoki.fi

Lisätietoja kaupungista ja sen palveluista löytyy osoitteesta www.kauhajoki.fi

Kauhajoella 7.5.2024
Kauhajoen Kansalaisopisto