Musiikkioppilaitoksen opettaja ja päätoiminen pianonsoiton tuntiopettaja / Panula-opisto

Kauhajoen Panula-opistossa on haettavana

Panula-opisto on koko Suupohjan alueella toimiva musiikkiopisto, jonka toimipisteet ovat Kauhajoki, Isojoki, Karijoki ja Teuva. Opetuksen järjestää Kauhajoen kaupunki. Musiikkiopistossamme opiskelee noin 200 lasta ja nuorta. Panula-opistossa pääset mukaan pienehkön, laajalla alueella toimivan aktiivisen musiikkiopiston toimintaan.

Musiikkioppilaitoksen opettaja toistaiseksi 1.8.2024 lukien

Panula-opisto etsii innostunutta ja aktiivista rytmimusiikin opettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkatehtävään. Tehtävään sisältyy laulu- ja/tai instrumenttiopetuksen lisäksi musiikin hahmotusaineiden sekä yhteissoiton (bändi) opetusta. Valittavan opettajan pääaine voi olla laulu tai jokin instrumentti, kuitenkin laaja-alainen bändisoitinten hallinta katsotaan eduksi.

Päätoiminen pianonsoiton tuntiopettaja toistaiseksi 1.8.2024 lukien

Panula-opisto etsii innokasta ja aktiivista instrumenttipedagogia pianonsoiton päätoimiseen toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Tehtävään sisältyy säestystä. Vapaan säestyksen ja muha-aineiden opetus sekä yhteissoiton ohjaus katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Virkasuhteen ehdot ja palkkaus ovat kunnallisen opetusalan OVTES:n mukaiset. Virkojen täytössä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Kummassakin virassa virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valinnan suorittamisesta. Oman auton käyttö on välttämätöntä.

Hakemukset (sisältäen CV:n ja tärkeimmät muodollisen pätevyyden osoittavat tutkintotodistuskopiot) lähetetään ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta tai lähetetään joko sähköisesti hyvinvointipalvelut@kauhajoki.fi tai postitse Kauhajoen kaupunki, Panula-opisto, PL 500, 61801 KAUHAJOKI.

Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 27.5.2024 klo 15.00.

Hakemuksia ja liitteitä ei palauteta.

Kauhajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja:
Panula-opiston apulaisrehtori Mirja Mattinen, mirja.mattinen@kauhajoki.fi, puh. 040 194 7576

Lisätietoja kaupungista ja sen palveluista löydettävissä osoitteesta www.kauhajoki.fi

Kauhajoella 7.5.2024
Kauhajoen Panula-opisto