Keittiöt

Koulujen ja päiväkotien keittiöt

Päiväkoti Pikku-Äijän keskuskeittiö valmistaa ateriat Pikku-Äijän, Aron, Filppulan ja Saturepun päiväkodeille sekä Filppulan esiopetukseen. Yhteiskoulun keskuskeittiö valmistaa koululounaat Koulukeskuksen, Aron, Pukkilan ja Kolmenraitin kouluille. Hyypässä, Kainastolla ja Päntäneellä toimivat omat valmistuskeittiöt.

Huomioimme terveydelliset, eettiset sekä uskonnolliset erityisruokavaliot. Toteutamme erikoisruokavalioita terveydenhoitajan tai lääkärintodistuksen tietojen perusteella. Jotta jokainen saisi itselleen sopivaa ruokaa, tulee erityisruokavaliosta ilmoittaa keittiöille mahdollisimman nopeasti päivähoitoon tultaessa tai koulujen alkaessa. Henkilökuntamme opastaa tarvittaessa mielellään! Toivomme erityisruokavalioita noudattavien ilmoittavan mahdollisista poissaoloista ja muutoksista keittiölle mahdollisimman nopeasti.

Aterioita tarjotaan linjastotarjoiluna ja tasovaunutarjoiluna kunkin toimipisteen tarjoamien mahdollisuuksien mukaisesti. Lapset ruokailevat joko ruokasalissa, luokissa tai päiväkotien osastoilla. Astianpalautus- ja lajittelu tapahtuu itsepalveluna joko tasovaunuilla oleviin koreihin tai astianpesulinjastolle omille paikoilleen.