Etusivu - Kolmihenkinen perhe ulkona

Rakennuskiellot

Kauhajoelle on voimassa (kesäkuu 2024) rakennuskieltoja seuraavilla alueilla:

Harjannevan tuulivoimakaavan hanke-alue

Kauhajoen kaupungin tekninen lautakunta on asettanut 15.2.2022 Harjannevan tuulivoimaosayleiskaava-alueelle MRL 38 §:n mukaisen rakennuskiellon kaavan lainvoimaiseksi tuloon saakka, kuitenkin enintään viideksi vuodeksi. Rakennuskielto koskee koko Harjannevan tuulivoimaosayleiskaava-aluetta myös mikäli kaava-alueen rajaus muuttuu.

Eteläisen Pallonevan aurinko- ja tuulivoimapuiston hanke-alue

Kauhajoen kaupunginvaltuusto on asettanut 27.5.2024  § 24 Eteläisen Pallonevan aurinko- ja tuulivoimapuiston hanke-alueella MRL 38 §:n mukaisen rakennuskiellon sekä MRL 128 §:n mukaisen toimenpiderajoituksen osayleiskaavan hyväksymispäätöksen lainvoimaiseksi tuloon saakka, kuitenkin enintään viideksi vuodeksi.  Ohessa kartta: kartta_Palloneva_eteläinen_rakennuskielto. MRL:n 202 §:n perusteella rakennuskielto astuu voimaan ennen kuin se on saanut lainvoiman.

Pohjoisen Pallonevan aurinko- ja tuulivoimapuiston hanke-alue

Kauhajoen kaupunginvaltuusto on asettanut 27.5.2024 § 25 Pohjoisen Pallonevan aurinko- ja tuulivoimapuiston hanke-alueella MRL 38 §:n mukaisen rakennuskiellon sekä MRL 128 §:n mukaisen toimenpiderajoituksen osayleiskaavan hyväksymispäätöksen lainvoimaiseksi tuloon saakka, kuitenkin enintään viideksi vuodeksi.  Ohessa kartta rakennuskieltoraja_Palloneva_pohjoinen_052024. MRL:n 202 §:n perusteella rakennuskielto astuu voimaan ennen kuin se on saanut lainvoiman.