Mäntypuustoista omakotialuetta Kauhajoella

Vapaat tontit

Kaupunki tarjoaa tontteja asumiseen sekä teollisuuden ja liiketoiminnan tarpeisiin.  Omakotitontit ja pientalotontteja on varattavissa (ns. tonttikampanja on päättynyt 15.12.2021). Vapaana olevat omakoti- ja pientalotontit löydät tämän sivun oikeassa reunassa olevasta linkistä.

Rivitalotontien, pienkerrostalotontien, teollisuustontien jne kauppaa käydään varaus periaatteella. Ko. tonttivarauksia otetaan vastaan kaupungintalon III kerroksessa, teknisten palvelujen toimialalla. Varausmaksun maksamalla vahvistuu tonttivaraus yhdeksi vuodeksi. Voimassaoleva varausmaksu hyvitetään kauppahinnassa.

Kartta vapaiden tonttien sijainnista eri alueilla.
Sinisillä ympyröillä on kuvattu vapaiden teollisuustonttien sijoittuminen ja mustilla ympyröillä asuntotonttien sijoittuminen.

Omakotitontit

Kauhajoen kaupungilla on voimassa  ns. tonttikampanja asemakaava-alueella AO- ja AP- tonteista rajattujen tonttien osalta.  Kampanjan tontteja on Aronkylässä kyläkeskuksessa ja Taimitarhan alueella, Filppulassa Kaurantiellä sekä Äijälässä ja Vuorenmäen alueella. (AR- ja AKR-tontit sekä teollisuustontit eivät kuulu kampanjaan.)  Tonttikampanjan tiedot löydät oikealla olevan linkin takaa.  Tonttikampanja on voimassa 15.12.2021 saakka. Tonttikampanjan tonttitarjonta on monipuolinen.

Rivitalotontit

Rivitalotontteja on tarjolla Aronkylän alueella hintaan 4,00 e/m2 sekä Kalkunmäen alueella hintaan on 6,00 e/m2, johon lisätään erikseen arvioitu puuston hinta. Tarkempaa tietoa löydät tämän sivun oikeassa reunassa olevan linkin  Rivitalo- ja kerrostalotentteja takaa.

Asuinkerrrostalotontit

Vapaita asuinkerrostalotontteja on Vuorenmäen ja  Äijälän alueella. Tarkempaa tietoa löydät tämän sivun oikeassa reunassa olevan linkin Rivitalo ja kerrostalotontteja takaa.

Tontit kylätaajamissa

Tontteja asumiseen on keskustaajaman lisäksi kyläkeskuksissa eli Hyypän, Ikkeläjärven, Kainaston, Nummijärven ja Päntäneen taajamissa. Tarkemmat tiedot löydät tämän sivun oikeassa reunassa olevan linkin Omakoti- ja pientalotontit takaa.

Vapaat teollisuus- ja liiketontit

Teollisuustontteja on myytävänä Aronkylän  ja Panulan teollisuualueilla 1,30 euroa/m². Tontteja on tarjolla myös Lellavan alueella, hinnat 4-6,5 euroa/m².

Vapaiden teollisuustonttien alueellinen sijainti kartalla.
1) Aron teollisuusalue
2) Lellavan teollisuusalue
3) Panulan teollisuusalue
4) Toivakan teollisuusalue
5) Aronkylän kantateiden risteys

 

Liiketontit

Liiketontteja on tarjolla mm. Toivakka/Filppulan alueelta 6,00 euroa/m2 ja Aronkylän alueelta 5,00 euroa/m2. Tonttikohtaiset tiedot löydät tämän sivun oikeassa reunassa olevan linkin Liiketontit takaa.

Loma-asuntotontit

Kauhajoen kaupunki tarjoaa Ikkeläjoen varrella, Lamminmaan ranta-asemakaava-alueella kahdeksaa loma-asuntotonttia. Tarkemmat tiedot löydät tämän sivun oikeassa reunassa olevan linkin Loma-asuntotontit takaa.