Tärkeissä töissä -gaalassa palkinto Kauhajoen kaupungille

Mediatiedote julkaistu: 13.12.2023

Kauhajoen kaupunki palkittiin Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajien Helsingissä järjestämässä Tärkeissä töissä -gaalassa 4.12.2023. KT:n ja pääsopijajärjestöjen yhteiseen Tekojen tori -portaaliin jätettiin viime vuonna 59 organisaatiosta lähes 250 kehittämistekoja työhyvinvointiin, työturvallisuuteen ja työsuojeluun liittyen. Juhlagaalassa palkittiin Tekojen tori -portaaliin parhaat kehittämisideat. Palkinnon vastaanotti hyvinvointijohtaja Eija Liikamaa.

Kauhajoen kaupunki sai palkinnon työhyvinvointi, työkyky ja työturvallisuus -kategoriassa, jossa se palkittiin työntekijöiden työn- ja vapaa-ajan hyvinvoinnin kehittämisestä.

Olemme kiinnittäneet huomiota työntekijöiden liikuntamahdollisuuksiin tarjoamalla esimerkiksi elintapa- ja hyvinvointiohjausta ja kehittämällä työntekijöiden liikuntamahdollisuuksia. Tämä on toinen kerta, kun Kauhajoen kaupunki palkitaan Tärkeissä töissä -gaalassa. Ensimmäisen kerran meidät palkittiin vuonna 2020”, iloitsee hyvinvointijohtaja Eija Liikamaa.

Vahvan yhteistyön takana on jatkuvat hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen kehittämistoimenpiteet sekä kaupungin asukkaille suunnattu Liikunnallinen elämäntapa -hanke (2023), jonka sisällä on kehitetty työntekijöille räätälöityjä palveluja. Hankkeen avulla on lisätty myös kaupungin henkilö-kunnan keskinäistä me-henkeä erilaisissa liikuntaryhmissä. Hankkeelle on haettu jatkohanketta vuodelle 2024.

Lisätietoja:
Eija Liikamaa
hyvinvointijohtaja
puh. 040 772 1129
eija.liikamaa@kauhajoki.fi

 

Työhyvinvointi, työkyky ja työturvallisuus -kategoriassa palkitut toimijat. Kuvassa kolmas oik. Eija Liikamaa.