Suosittu Yökirjasto-tapahtuma perjantaina 27.10.

Tiedote julkaistu 23.10.2023

Kauhajoen kirjasto- ja nuorisopalvelut järjestävät suuren suosion saavuttaneen Yökirjasto-tapahtuman sarjakuvateemalla perjantaina 27.10. klo 18.00–21.00. Tapahtuma kokoaa kirjaston tiloihin yhteen useita eri kaupungin toimijoita ja sidosryhmiä. Paikalla on muun muassa kaupungin nuoriso- ja liikuntapalvelut, 4H-yhdistys, Panula-opisto ja Kauhajoen seurakunta.

Tapahtumaillan aikana kirjasto on täynnä erilaisia tapahtumapisteitä, joissa on mahdollisuus tutustua kaupungin ja yhteistyökumppaneiden toimintoihin. Tänä vuonna kirjailijavieraaksi saadaan kauhajokinen sanataideohjaaja ja kirjoittaja Anu Kujanpää (Tuomari). Lisäksi jokainen tapahtumakävijä saa itselleen kauhajokisen sarjakuvapiirtäjä Matti ”Niffe” Nisulan piirtämän Yökirjasto-tarran.

”Yökirjasto on yksi suosituimmista kirjaston tapahtumista. Viime vuonna tapahtumassa vieraili yli 600 kävijää”, kertoo kirjastonhoitaja Teija Korpi-Käkelä. Suuren suosion saavuttanut Yökirjasto-tapahtuma tarvitsee toteutuakseen myös sidosryhmien yhteistyötä. ”Olemme saaneet tämän vuoden tapahtumaan mukavasti yhteistyökumppaneita, joten aktiviteetteja riittää kaikenikäisille”, kertoo nuorisotyön koordinaattori Päivi Ojala.

Tapahtuman aikana kirjaston lainauspalvelut toimivat normaalisti.

Lisätietoja:
Teija Korpi-Käkelä
kirjastonhoitaja
puh. 040 674 8129
teija.korpi-kakela@kauhajoki.fi

Päivi Ojala
nuorisotyön koordinaattori
puh. 040 591 1281
paivi.ojala@kauhajoki.fi