Osallistu Kulttuuritalon nimikilpailuun

Kauhajoen kaupungin hyvinvointilautakunta on päättänyt 19.5.2020 § 22 Kulttuurin kehittämisohjelmasta. Kehittämisohjelman yhtenä tavoitteena on ollut entisen Sanssin koulun kehittäminen kaupungin kulttuuritilaksi, asukkaiden olohuoneeksi ja kohtaamispaikaksi.  Tavoite on asetettu vuodelle 2025 ja nyt on aika vihkiä rakennus kulttuuritaloksi ja viettää kehittämissuunnitelman juhlavuotta ensi vuonna.

Kaupunginhallitus on todennut kulttuuritalon kehittämisen onnistuneeksi ja julistanut nimikilpailun kokouksessaan 5.2.2024 § 18. Nimikilpailussa asukkaat saavat ehdottaa talolle omaa nimeä, joka kuvaa kulttuuritalon monipuolista käyttöä ja paikkakuntamme ominaispiirteitä.

Nimikilpailuun voi osallistua kaupungin kotisivuilla olevalla sähköisellä lomakkeella tai toimipisteissä (Kulttuuritalo, Virkun palvelupiste, kirjasto ja kaupungintalon info) olevilla lomakkeilla. Kaikkien nimikilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan vapaalippuja Virkkuun ja erilaisia kaupungin markkinointituotteita. Nimiehdotuksia voi antaa 19.4. – 3.5.2024 välisenä aikana.

Huom! linkki avautuu 19.4.

Tässä linkki, mihin voit jättää Kulttuuritalon nimiehdotuksen:
https://link.webropol.com/s/kulttuuritalonnimikilpailu