Kauhajoen kaupunki tukee nuoria kesätyösetelillä

Mediatiedote julkaistu 19.3.2024

Kauhajoen kaupungin nuorisopalvelut jakavat jälleen tämän vuoden huhtikuussa kesätyöseteleitä alueen nuorille. Kesätyöntekijöiden palkkaamisen tueksi annettavia seteleitä voivat tänä vuonna hakea 15–20-vuotiaat Kauhajoella kirjoilla olevat nuoret pois lukien työ- ja elinkeinopalveluiden piirissä olevat tai keväällä 2024 ammattiin valmistuneet. Kesätyösetelin tarkoituksena on auttaa kauhajokisia nuoria työllistymään alueen yrityksiin. Tuen suuruus tänä vuonna on 300 € / 4 viikkoa tai 150 € / 2 viikkoa. Työnantajan tulee olla kauhajokinen ja toimipaikan tulee sijaita Kauhajoen alueella. Yhdellä työnantajalla on mahdollisuus käyttää kesä-työseteleitä enintään kahdeksaan kesätyöntekijään. Yksi nuori voi saada yhden setelin.

Kauhajoen kaupungin nuorisotyön koordinaattori Päivi Ojala toivoo, että nuoret ja alueen yritykset hyödyntäisivät kesätyöseteliä. ” Kesätyösetelin avulla pyrimme madaltamaan kynnystä palkata nuori kesätöihin lyhyeksi tai hieman pidemmäksi ajaksi. Toivomme, että mahdollisimman moni työnantaja ottaisi setelin huomioon palkatessaan kesätyöntekijöitä.”

Kesätyöseteleiden jako aloitetaan lauantaina 27.4.2024 klo 11.00–12.00 nuorisotalo Räimiskällä. Seteleitä on jaossa myös myöhemmin nuorisotalon aukioloaikojen puitteissa hakujärjestyksessä niin kauan kuin niitä riittää.
Aiheesta lisää: https://kauhajoki.fi/hyvinvointi-ja-vapaa-aika/nuorisopalvelut/nuorten-kesatyosetelit/