Ihmiset ja ruoka-alan tulevaisuus -seminaari Kauhajoella 23.5.2025

Tiedote julkaistu 21.5.2025

Kauhajoen kaupunki järjestää Ruokamessuseminaarin Hämes-Havusessa perjantaina 23.5.2025 klo 9.00–12.00. Tänä vuonna seminaarin teemana on ihmiset ja ruoka-alan tulevaisuus.
Seminaarin järjestää Kauhajoen kaupunki yhteistyössä Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin, Ruokaprovinssin ja Seinäjoen ammattikorkeakoulun kanssa.

”Seminaari järjestetään Ruokamessujen tapahtumapaikalla Hämes-Havusen upeassa miljöössä. Tämän vuoden seminaarissa keskustellaan muun muassa maaseudun maahanmuutosta, moni-kulttuurisesta työyhteisöstä sekä elintarvikealan pakkausasetusten uudistumisesta. Lisäksi järjestämme aiheista keskustelutilaisuuden Erätauko-menetelmällä.”
Kertoo Ruokamessujen messu-päällikkö Riitta Alapiha.

Lisätietoja Ruokamessuseminaarista osoitteessa: https://kauhajoki.fi/tyo-ja-yrittajyys/ruokames-sut/ruokamessuseminaari/

Kauhajoen Ruokamessut on Kauhajoen kaupungin järjestämä tapahtuma. Ruokamessut järjestetään 5.-7.9.2025 Hämes-Havusen talonpoikaismiljöössä. Tapahtuma kerää vuosittain keskimäärin 13 000 kävijää ja yli 150 näytteilleasettajaa. Ruokamessut tarjoaa tuoreen kattauksen koko elintarvikeketjun vaiheista: vireän kohtaamispaikan ruoka-alan yrityksille, yrittäjille, kehittäjille ja messukävijöille. Messujen aikaan vauraassa ruokapitäjässä järjestetään oheistapahtumia, mm. jalkapallon Messucup. Kolmepäiväinen ruokatapahtuma järjestetään tänä vuonna 33. kerran. www.ruokamessut.fi