23.5.
09.00-12.00
Aikuiset, Koulutukset ja seminaarit, Nuoret, Ruoka ja juoma, Yritykset
KAUHAJOEN RUOKAMESSUT 2025
Ihmiset ja ruoka-alan tulevaisuus -seminaari
Kauhajoen Ruokamessuseminaari järjestetään perjantaina 23.5.2025 Hämes-Havusen miljöössä klo 9.00-12.00. Tämän vuoden teema on ihmiset ja ruoka-alan tulevaisuus.
Ohjelma:
- klo 8.30 Aamukahvit
- klo 9.00 Kauhajoen kaupungin ja Ruokamessujen tervehdys
- klo 9.15 Harjoittelijat ja ruoka-alan tulevaisuus (SeAmk)
- klo 9.30 Näkökulmia maaseudun maahanmuuttoon (Helsingin yliopisto, Ruralia-instituutti)
- klo 9.50 Monikulttuurinen työyhteisö – Tamsin tasainen arki (Matti Tamsi Oy)
- klo 10.05 Pakkaus- ja pakkausjäteasetus uudistuu – Miten se vaikuttaa kuluttajiin ja ruoka-alan yrityksiin tulevaisuudessa? (SeAMK)
- klo 10.40 Keskustelujen eteneminen ja tauko
- klo 11.00 Keskustelut Erätauko-menetelmällä.
- klo 12.00 Siirtyminen lounaalle
Ilmoittaudu 19.5.2025 mennessä kotisivuillamme www.ruokamessut.fi