Etusivu - Kolmihenkinen perhe ulkona

Ajankohtaista

Yhtenä Lapsiystävällinen kunta -työn teemana vuonna 2022 on liikenneturvallisuus.  Vastaamalla alla olevaan kyselyyn voit antaa palautetta siitä, millaiseksi koet Kauhajoen liikennekulttuurin nimenomaan lasten ja lapsiperheiden näkökumasta.

 

VASTAA KYSELYYN

Lapsiystävällinen liikennekulttuuri

 

https://link.webropolsurveys.com/S/CEA45A24D8259846

Lisätietoja: Merja Paananen, Lapsiystävällinen kunta – koordinaattori, 040 527 9482, merja.paananen@kauhajoki.fi

Mun Kauhajoki ei kiusaa -kampanja

Kauhajoen kaupungissa on päätetty kehittää erilaisia keinoja kaikenikäisten kauhajokelaisten kiusaamisen vastaiseen toimintaan. Kasvatus- ja opetuspalveluissa sekä hyvinvointipalveluissa on mm. päivitetty kiusaamisen vastaisen työn toimintamallia. Kaupunginhallituksen tavoitteena on kehittää yhteistyötä kiusaamisen ehkäisyyn myös Kauhajoella toimivien seurojen, yhdistysten ja muiden harrasteryhmien kanssa. Lapsiystävällinen kunta -työnyrkki on valmistellut ”Mun Kauhajoki ei kiusaa” – kampanjan.

Kampanjan tarkoituksena on aktivoida seurat, yhdistykset ja kaikki harrastustoimintaa järjestävät tahot sekä julkisuuden henkilöt kiusaamisen vastaiseen toimintaan. Kampanjan aikana järjestetään aikuisille, harrasteryhmien ohjaajille koulutusta kiusaamisen vastaiseen toimintaan sekä erilaisia aktivointikohtaamisia ja -tapahtumia. Kaikille kampanjaan mukaan lähteville lahjoitetaan todistus osallistumisesta koulutuksiin ja tapahtumiin. Kampanjan suojelijana toimii Kauhajoen kaupunginhallitus.

 

Mukaan kampanjaan pääset ilmoittautumalla oheisen linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/F00204F474CD3F9A
Voit ilmoittautua myös pelkästään postituslistalle ja tulla mukaan myöhemmin.

Lisätietoja:

Merja Paananen
Laatupäällikkö
Lapsiystävällinen kunta -koordinaattori
merja.paananen@kauhajoki.fi
040 527 9482