Saunamaan ja Suolakankaan tuulipuistojen yhteisörahaston hankeavustushaku on avoinna

Octopus Renewables Infrastructure Trust (ORIT) on käynnistänyt 30 000 euron rahoitusohjelman, jolla halutaan tukea paikallisyhteisöä kahden tuulivoimapuiston läheisyydessä Etelä-Pohjanmaalla. Rahaston tarjoaa Saunamaan ja Suolakankaan tuulipuistojen omistaja Octopus Renewables Infrastructure Trust (ORIT). ORIT panostaa Net Zero -järjestelmään, ja on myös sitoutunut tukemaan mahdollisuuksia, jotka parantavat paikallisen yhteisön oloja ORITin omistamien tuulipuistojen läheisyydessä.

Saunamaan ja Suolakankaan yhteisörahasto tukee hankkeita, jotka parantavat Kauhajoen, Teuvan ja Kurikan kunnissa asuvien elämää. ORIT kutsuu paikallisia yhteisöjä hakemaan rahoitusta hankkeisiin, jotka edistävät alueen taloudellista, ympäristöllistä tai sosiaalista kehitystä.

Yhdellä apurahahakemuksella voi hakea rahoitusta enintään 5 000 euroa kerrallaan. Hakemukset käsittelee paikallisyhteisön edustajista koostuva paneeli, ja ORIT pyrkii antamaan palautetta hakemuksista neljännesvuosittain.

Lisätietoja rahastosta, hakukriteerit -ja ohjeet

https://tinyurl.com/2mmncfvb

Sivun oikeassa reunassa yläpalkissa on painike ”käytä”. Tästä klikkaamalla voit luoda tilin järjestelmään ja hakea avustusta. 

 

Lisätietoja tuulivoimapuistoista

Suolakankaan maatuulivoima-alue (www.OX2.com)

Saunamaan maatuulivoima-alue (www.OX2.com)