Viestinnän asiantuntija

Haemme joukkoomme motivoitunutta ja tavoitteellista viestinnän asiantuntijaa Kauhajoen elinkeinopalveluiden tiimiin.

Työ on määräaikainen ajalle 1.1.2022- 30.6.2023 (18 kk).

Työtehtävä sisältää 50% hanketyötä (kansainvälisen rekrytoinnin edistämiseen ja työvoimapulasta kärsivien alojen vetovoiman vahvistamiseen tähtäävä hanke) sekä 50% kaupungin elinkeino-, koulutus- ja työvoimapalvelujen sekä hallinnon viestintää.

Viestinnän asiantuntijan tehtävänä on toteuttaa Kauhajoen kaupungin elinkeinopalveluiden ja koulutuskuntayhtymä Vuoksin viestintätehtäviä sekä suunnitella ja toteuttaa em. hankkeen viestintää tavoitteiden mukaisesti. Tehtäviin sisältyy mm. kuntamarkkinoinnin ja toimialakampanjoiden suunnittelua ja toteutusta, tiedotteiden koostamista, mediatyötä, sosiaalisen median kanavien hallinnointia sekä tapahtumien suunnittelua ja markkinointia. Viestijä on osa elinkeinopalveluiden tiimiä sekä seutukaupunkiverkoston hankeorganisaatiota.

Odotamme

–        kokemusta viestinnästä eri medioissa (printti-, some-, netti-, puhemedia)
–        viestinnällistä näkemystä
–        kykyä päivittää ja ylläpitää verkkosivuja ja sosiaalisen median tilejä
–        kykyä hallita laajoja kokonaisuksia ja myös puurtaa rutiinihommien parissa
–        erinomaista suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa
–        itsenäistä työotetta ja hyviä yhteistyötaitoja
–        soveltuvia korkeakouluopintoja

Arvostamme

–        brändäykseen ja vetovoimaviestintään liittyvää asiantuntemusta
–        kokemusta verkostotyöskentelystä
–        visuaalista silmää ja osaamista (Adobe InDesign tms.)

Tarjoamme innostavan, kehittämismyönteisen ja tasa-arvoisen työyhteisön, rennon työilmapiirin ja iloiset työkaverit. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:n hinnoittelemattomien mukaan. Palkkaukseen vaikuttaa valittavan henkilön kokemus. Ilmoitathan hakemuksessa palkkatoiveesi.

Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Kauhajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Hakulomakkeen löydät osoitteesta Kuntarekry avain 394658. Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti Kuntarekry.fi:n sähköisen hakulomakkeen kautta tai lähetetään sähköisesti kirjaamo@kauhajoki.fi. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 2.12.2021 klo 15.00 mennessä. Haastattelut järjestetään viikoilla 49 ja 50.

Lisätietoja työtehtävästä antavat kehittämispäällikkö Marketta Nummijärvi, puh. 040 481 0003 marketta.nummijarvi@kauhajoki.fi ja elinkeinoasiamies Carita Latikka, puh. 040 595 9412 carita.latikka@kauhajoki.fi.