Tervetuloa kävelyn ja pyöräilyn edistämistyöpajaan

Tervetuloa mukaan kuulemaan kävelyn ja pyöräliikenteen nykytilanteesta Kauhajoella sekä tuomaan oma näkemyksesi virtuaaliseen työpajaan keskiviikkona 2.6. klo 15-17.30.

Kauhajoelle laaditaan kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelmaa, jonka tavoitteena on kehittää kävelyn ja pyöräilyn olosuhteita sekä kannustaa kauhajokilaisia kulkemaan enemmän kävellen ja pyöräillen. Kävelyn ja pyöräilyn lisääminen tuo hyötyjä hyvinvointiin, turvallisuuteen ja kaupungin elinvoimaan. Edistämisohjelman laadinta käynnistyi maaliskuussa ja se valmistuu vuoden 2021 aikana. Hanke on saanut Traficomin liikkumisen ohjauksen hankeavustusta.

Kävelyn ja pyöräilyn kehittämistyöhön toivotaan nyt monipuolisesti eri käyttäjä- ja sidosryhmien näkemyksiä. Virtuaalinen työpaja järjestetään keskiviikkona 2.6. klo 15-17.30. Työpajassa on mahdollisuus kuulla edistämisohjelman tämänhetkisistä tuloksista sekä ottaa kantaa nykytilanneanalyysiin ja alustaviin tavoitteisiin. Työpajaosuudessa ideoidaan tulevien vuosien toimenpiteitä kävelyn ja pyöräilyn edistämiseksi.

Ilmoittaudu työpajaan oheisen linkin kautta 26.5.2021 mennessä: https://q.surveypal.com/Kauhajoen_kapy_tyopaja
Lähetämme ilmoittautuneille työpajan osallistumislinkin lähempänä tapahtumaa.

Lisätietoja:

Kunnossapitopäällikkö Eetu Myllyniemi, eetu.myllyniemi@kauhajoki.fi

Projektipäällikkö Laura Mansikkamäki, laura.mansikkamaki@sitowise.com