Suuret klassikot soolokitaralla konsertti – Tomi Paldanius

8.10. 18.30-19.30
Musiikki

”Fingerstyle-kitaroinnin mestari Tomi Paldanius näytti, mistä osaava soittaminen on tehty…” Näin kirjoitti Salon Seudun sanomien kulttuuritoimitus monien muiden lehdistöarvioiden tapaan. Tomi Paldaniuksen omintakeinen tyyli on valloittanut monien sydämet ympäri Suomen ja maailman. Paldanius soittaa tunnetuiden kappaleiden melodiat, soinnut, bassolinjat ja jopa kitarasoolot samanaikaisesti.

Monet Paldaniuksen sovittamat hitit ovat sosiaalisessa mediassa saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja eri kitaristien soittamina. Vuonna 2005 Youtubeen ladattu Bon Jovin Livin’ On A Prayer sovitus on yksi Youtuben ensimmäisiä suosittuja kitarakappaleita. Se valittiin ”Best of Youtube” -artikkeliin Total Guitar lehdessä. Sovituksen innoittamana kitaransoittajat ympäri maailmaa alkoivat soittamaan Tomin sovituksia. Yksi heistä on korealainen Sungha Jung, joka nousi tuntemattomuudesta Youtuben yhdeksi kirkkaimmista tähdistä.

Konsertissa kuullaan suomalaisia ja kansainvälisiä klassikoita. Luvassa mm. Lapin Kesä, Finlandia, Myrskyluodon Maija, Bohemian Rhapsody ja Samba Pa Ti.

Liput 10€ ovelta, tai ennakkovarauslomakkeella osoitteessa www.tomipaldanius.com (ennakkovaraus ei edellytä ennakkomaksua ja aikaa varauksen tekoon menee alle minuutti).

Konsertin väliajalla on mahdollisuus tutustua Geopark-valokuvanäyttelyyn. Vuoristosta suomaaksi -valokuvanäyttely esittelee Geoparkin kohteita ja maisemia, jotka kertovat alueen historiaa lähes kahden miljardin vuoden takaa nykypäivään.

Konsertti järjestetään yhteistyössä Kauhajoen kulttuuripalveluiden kanssa ja kulttuuripalvelut tarjoaa väliajalla konserttiyleisölle kahvit.

Lämpimästi tervetuloa!

Hinta:
10€ ovelta, tai ennakkovarauksella osoitteessa www.tomipaldanius.com
Paikka
Sanssin koulu
Osoite
Eduskunnankatu 8
Tapahtumanjärjestäjä
Dotime
Tapahtuma muualla verkossa:
EP Kalenteri